Møt den nye 7-tommers PocketBook Era – perfeksjon i hver detalj

8. juni 2022

PocketBook er stolt over å kunngjøre den etterlengtede 7-tommers PocketBook Era med den nye generasjonen E Ink Carta™ 1200-skjerm for perfekt komfort når du leser og lytter. Den nye PocketBook Era har fått en rekke avanserte funksjoner, for eksempel innebygd høyttaler- og lydbokstøtte, tekst-til-tale-funksjon og Bluetooth, forbedret ripebeskyttelse og IPX8 vannmotstand.

Modellen har et helt omdefinert design og er utrolig kompakt. Den nye tilnærmingen til enhetens utforming og ergonomien bruker et sidegrep og kontrollknapper på sidepanelet. Begge gjør e-leseren mer praktisk å holde med høyre eller venstre hånd.

Den nye PocketBook Era vil bli utgitt i to versjoner med ulike farger og interne minnestørrelser: Sunset Copper har 64 GB minne og Stardust Silver har 16 GB minne.

Ny generasjon E Ink Carta™ 1200-skjerm

PocketBook Era har den nyeste 7-tommers E Ink Carta™ 1200-skjermen, med en oppløsning på 1264 × 1680 og 300 DPI, som garanterer høy kontrast og skarphet på e-siden. Den oppdaterte teknologien øker kontrasten i bildet med 15% og vil forbedre responstiden på berøringsskjermen med 20%. Den 7-tommers diagonale skjermen har optimal størrelse for lesing både hjemme og på farten. Enheten er fortsatt kompakt, men viser samtidig mer tekst på en side enn en klassisk 6-tommers e-leser. Takket være SMARTlight-funksjonen kan du justere lysstyrke og fargetemperatur og få glede av lesing under alle lysforhold uten å få vondt i øynene.

Nytt imponerende design og ergonomi

PocketBook Era skiller seg ut med sitt ultramoderne design og ergonomiske form, noe som gir en unik estetikk som er ny til lese-enheter. Takket være den tynne rammen og stilige knapper ser enheten slank og elegant ut. Kontrollknappene er flyttet til sidepanelet ogog har kompakt størrelse, noe som gjør enheten enkel å holde. G-sensoren bestemmer og endrer automatisk skjermens retning. Det gjør PocketBook Era praktisk både for høyre- og venstrehendte. Modellen er 134,3 × 155 × 7,8 mm, noe som gjør enheten til en av de mest kompakte 7-tommers e-leserne som er tilgjengelig på markedet.

Avansert lytting med innebygd høyttaler, bluetooth og tekst-til-tale

PocketBook Era støtter 6 lydbokformater og har en innebygd høyttaler. Brukere kan enkelt lytte ved å trykke på Spill på skjermen til e-leseren. Du kan også lytte til bøker og musikk via trådløse hodetelefoner, billyd-systemer og andre enheter via bluetooth. En annen nyttig funksjon er tekst-til-tale, noe som gjør om all tekst til et naturlig lydspor. Med bare to klikk vil enheten vil lese en hvilken som helst tekstfil på et av de 26 språkene som er tilgjengelig.

Vann- og ripebeskyttelse

Skjermen har forbedret ripebeskyttelse, noe som gir mer tillit til enhetens sikkerhet, selv for aktiv bruk. PocketBook Era er også vanntett, og er en ideell enhet for lesing på badet eller utendørs. E-leseren er beskyttet mot vann i henhold til den internasjonale standarden IPX8, noe som betyr at enheten kan senkes i ferskvann til en dybde på opptil 2 meter i opptil 60 minutter uten å ta skade.

PocketBook Era har også følgende funksjoner:

  • Støtter 29 formater - 19 bøker, 6 lyd- og 4 grafiske formater.
  • WiFi og merkede sky-tjenester gjør det enkelt å synkronisere den med andre enheter og administrere biblioteket.
  • 1700 mAh-batteri gir opptil en måned med aktiv lesing uten lading.
  • En prosessor med to kjerner gir appen rask drift og jevnt sidebytte.
  • Forhåndsinstallerte ordlister - 22 språkkombinasjoner.

Brukerne får disse og andre funksjoner i to versjoner: PocketBook Era i Sunset Copper-farge har 64 GB og PocketBook Era i Stardust Silver-farge har 16 GB.

PocketBook Era – en ny æra innen e-lesing.

Tilbake
Aa HD