image

Skapt av lesere for lesere

Om PocketBook

Den beste leseopplevelsen hvor og når som helst

En av de største globale produsenter av e-lesere basert på E-Ink-teknologi med hovedkontor i Lugano, Sveits. Stiftet i 2007, PocketBook selger sine produkter i mer enn 35 land verden over. Vi skaper høykvalitets maskinvare, ergonomisk produktdesign og unike programvareløsninger, og PocketBook garanterer sine brukere en feilfri leseopplevelse hvor og når som helst.

Våre verdier

01

Frihet. Gjennom våre produkter og tjenester har våre brukere fullstendig frihet hvor enn de er.

02

Tilgjengelig. PocketBook er alltid tilgjengelig, uansett situasjon.

03

Human. PocketBook drives av mennesker som deler unike historier som gjør oss til den vi er.

image

Føl deg fri. Les med komfort.

Med tanke på idéen om å tilby fullstendig frihet, tilbyr vi alle moderne opplevelser for sky-lesing. Du kan lese overalt, hvor som helst og på hvilken som helst enhet med perfekt komfort.

image

Vi fokuserer på personlighet

Vi skaper våre e-lesere med stor respekt og omsorg for enhver bruker. Våre enheter er utstyrt med øye-vennlige skjermer, har et grensesnitt på 35 språk og tilbyr brukertilpassede innstillinger.

image

Strebe etter å gi mer

Vi ser ingen begrensninger og har til hensikt å gi enda mer verdi! Høykvalitets funksjoner, varierte produktfarger og ulike skjermstørrelser. Du kan velge fritt og du er alltid moteriktig.

Install PocketBook Reader
image

E Ink-teknologi

E Ink-teknologi er et alternativ til den vanlige papirboken for å gi enda mer frihet for de som elsker å lese

About E ink
image

Vi elsker det vi gjør

Møt teamet vårt

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD