E Ink-teknologi

E Ink-teknologi er et alternativ til den vanlige papirboken for å gi enda mer frihet for de som elsker å lese. Effektivt strømforbruk, enkel å bruke i solen og trygg for øynene - alle disse funksjonene garanterer den mest komfortable leseopplevelsen, uansett tid og sted.

Kommentar til illustrasjonen eller videoen om E Ink: De forskjellige elektronene lader rundt kapslene og får de hvite eller svarte granulatene til å flyte opp eller ned, og skaper bildet.


Som papir

Med sine optiske egenskaper er E Ink-skjermer så nær en tradisjonell bokside som mulig. Du kan lese på en E Ink-enhet i timevis uten negativ innvirkning, akkurat som i en papirbok.

Pocketbook-Paper-like


Trygg for øynene

I motsetning til smarttelefoner og nettbrett, er lesing på en E Ink-skjerm øye-vennlig. Å bruke PocketBook er som å lese en vanlig bok: øynene dine blir ikke trette, takket være skjermens reflekterende egenskaper.

Pocketbook-Safe-for-eyes


1 lading - 1 måned

E-leserens lave strømforbruk betyr at du bare trenger å lade den omtrent én gang per måned. Dette skyldes E Ink-skjermen, som ikke krever kontinuerlig strømforsyning for å opprettholde bildet på skjermen etter at det er vist.

Pocketbook-1-charge-1-month


Ikke gjenskinn i solen

I motsetning til enheter med LCD-skjermer, som blir ubrukelige i solen, blir reflekterende E Ink-skjermer enda mer lesbare under sollyset.

Pocketbook-No-glares-in-the-sun


Vid visningsvinkel

E Ink-skjermer gir bedre komfort ved lesing på grunn av maksimale visningsvinkler, det samme som på en vanlig papirside.

Pocketbook-Wide-viewing-angleAa HD