Endelig er de her: PocketBook Color og PocketBook Touch Lux 5

28. juli 2020

PocketBook Color - neste side er i farger

Med sin E Ink Kaleido™ 6-tommers fargeskjerm representerer PocketBook Color en ny epoke for lesing på brett. Takket være ePaper E Ink Print Color-teknologien setter den farge på innholdet, noe som gir helt andre muligheter for e-lesing. Du kan for eksempel lese barnebøker med illustrasjoner og tegneserier, mens lærebøker og profesjonell litteratur blir mer inspirerende og informativ når grafer og illustrasjoner får farge. Enheten er også utstyrt med Bluetooth og støtter lydfiler.

E Ink har fått farge

Den nye E Ink Kaleido™-skjermen kan vise 4096 farger, samtidig som den bevarer alle de unike egenskapene til E Ink-teknologien. I svart-hvitt-modus har skjermen en HD-oppløsning på 300 dpi, som garanterer skarp kontrast. Skjermen gir optimal komfort og ytelse takket være frontlyset. I tillegg kan man justere fargeinnstillingene til hver bok ved å enkelt endre parametere som kontrast, lysstyrke, gammakorreksjon og metning.

Bluetooth og lydutgang - for de som hører på bøker

PocketBook Color støtter 6 populære audioformater, som er gode nyheter for de som liker lydbøker og musikk. Med Bluetooth er det mulig å koble til trådløse hodetelefoner eller høre på lydbøker via audiosystemet til bilen din. Tekst-til-tale er en annen hjelpsom funksjon for å lese opp tekstfiler på 16 ulike språk.

Leseglede på farten

Med en kompakt størrelse (161.3 × 108 × 8 mm) og lav vekt (kun 160 g), er brettet ideelt for de som alltid vil ha lesestoff tilgjengelig. Den hendige størrelsen gjør lesebrett lett å ta med, enten det er i skolesekken, veska eller til og med i jakkelomma. Frontlys-teknologien betyr at du kan lese under alle lysforhold, enten du er på offentlig transport, på kafé eller overnatter i telt. PocketBook Color er komfortabel å holde i en hånd, og man kan enkelt bla med berøringsskjermen eler knappene på frontpanelet.

Bygg biblioteket ditt!

PocketBook Color skiller seg også ut med støtte for hele 29 ulike formater – 19 formater for bøker, 6 for lyd og 4 grafiske formater. Det gir leseren mulighet til å laste ned innhold uten å konvertere. I tillegg, takket være intern lagring på 16 GB og plass til minnekort opp til 32 GB, kan lesebrettet få plass til et enormt elektronisk bibliotek.

Produktivitet og energieffektivitet

Lesebrettet er utstyrt med en kraftig dual-core prosessor som åpner filer raskt, blar jevnt, synkroniserer umiddelbart med nettskytjenester, og så videre. Takket være et kraftig 1900 mAh-batteri kan enheten holde opp til en måned på en enkelt oppladning. En annen hjelpsom funksjon for å spare batteri er dekselsensoren, som automatisk setter lesebrettet i hvilemodus når dekselet lukkes.

Stilfullt design

PocketBook Color har et elegant og gjennomtenkt design som skiller seg ut. Baksiden og rammene har fått fargen «månesølv», som er ment å komplementere lesebrettets letthet og innovative egenskaper.

PocketBook Touch Lux 5 – en anerkjent hit med nye superkrefter

PocketBook Touch Lux har lenge vært en favoritt blant lesehester, blant annet fordi den er så kompakt og lett. Nå er den her i ny og forbedret utgave med intelligent SMARTlight for enda mer behagelig lesing, og 6 tommers E Ink Carta™ HD-skjerm.

Intelligent SMARTlight

SMARTlight-teknologi gir maksimal lesekomfort under alle lysforhold, da den automatisk justerer lysstyrken og fargetemperaturen til skjermen. I tillegg til automatisk modus kan brukeren manuelt sette lysstyrken og fargetemperaturen til frontlyset, og lagre maler for ulike innstillinger. Lysstyrke og fargetemperatur justeres enkelt ved å bevege fingrene på skjermen, uten å avbryte lesingen.

Øyevennlig skjerm

PocketBook Touch Lux 5 er utstyrt med en 6-tommers multisensor E Ink Carta™ HD-skjerm, som har upåklagelig pålitelighet og sikkerhet. De optiske egenskapene gjør skjermen nesten identisk med en vanlig papirside, slik at man kan lese i flere timer uten å skade synet eller miste konsentrasjonen. Dessuten har ikke E Ink-skjermen gjenskinn, selv ikke i sterkt sollys. Dermed blir det mer komfortabelt å lese utendørs enn på mange typer papir.

Superlett og stilfull

Touch Lux 5 viderefører det klassiske Touch Lux-designet som ble belønnet med Red Dot Award-prisen i 2019. Den passer alle stiler: fra avslappet til formell. Lesebrettet kommer i to farger: klassisk blekksvart og en lekker rubinrød. Det nye lesebrettet er ergonomisk utformet og svært lett, med en vekt på bare 155 gram.

Kraftig prosessor, 19 formater og masse plass til bøker

Takket være den nye dual-core prosessoren, er PocketBook Touch Lux 5 enda mer komfortabel å bruke: applikasjoner og bøker åpnes raskere, og du kan bla jevnere. Lesebrettets interne minne er 8 GB. I tillegg støtter PocketBook Touch Lux 5 minnekort på opptil 32 GB, slik at du får plass til et omfattende elektronisk bibliotek. PocketBook lesebrett er kjent for å lese mange ulike formater, og PocketBook Touch Lux 5 er intet unntak. Modellen støtter 19 bokformater og 4 grafiske formater, så glem å kaste bort tid på å konvertere filer.

Mer enn en måned aktiv lesing på en ladning

Takket være E Ink-teknologien er lesebrettet svært energieffektivt. PocketBook Touch Lux 5 kan enkelt vare lengre enn en måned med aktiv daglig lesing på bare en ladning. Enheten har også en dekselsensor, som sparer batteriet betraktelig: lesebrettet går automatisk inn i hvilemodus når dekselet er lukket.

Tilbake
Aa HD