Reklamer-bestselgere fra PocketBook: en ny sesong med fantastiske eventyr venter!

1. november 2021

Denne høsten på YouTube kan du møte: årets mest etterlengtede reklamepremiere fra PocketBook - fire nye episoder med reklameserier «Inni din PocketBook», som fjerner grensene mellom verdener. Enda flere eventyr, fantasihistorier og utrolige hendelser. Men vær forsiktig: du vet aldri hvor en bokside tar deg med!

Alle gode ting må ha en fortsettelse. Derfor er PocketBook, ett år etter premieren på de fire første episodene, glade for å kunne presentere den andre sesongen med serien om de fantastiske verdenene som befinner seg bak hvert bokomslag.

De helt nye videoene er en del av en kjempestor PocketBook-kampanje som har som mål å fremme e-lesing på YouTube og sosiale media. Kampanjen er basert på ideen «Inni din PocketBook», som fremmer tusenvis av forbløffende verdener og helter som venter på oss i PocketBook e-reader.

I den første sesongen unnslapp vi skurkene sammen med en hemmelig agent og hans overraskende partner, vi hadde det morsomt på et utsøkt ball, lærte å fly på kosteskaft og besøkte redet til et eventyrmonster.

Den andre sesongen vil forbløffe deg med til og med enda mer overraskende og forbløffende eventyr. Sett deg tilbake og gjør deg klar til å nyte alle de fire nye episodene:

Student's Horror

De mørke gangene og vindeltrappene i det skumle victorianske herskapshuset. Når vi ser en livredd jente som løper fra noe vi ikke ser, så må vi skynde oss og følge etter henne. Hvem kan være sikre på at vi er helt trygge bak en låst dør.

Epic Bath Fantasy

Hvis til og med en modig alv sniker seg gjennom skogen, da er det noe skummelt som gjemmer seg i nærheten! Bli med på et farlig oppdrag sammen med helten og teamet hennes med fantasikarakterer, og føl kraften fra øksen, pil og buen og badebørsten!

Sunbed Western

Ville Vesten er definitivt ikke et sted for de med dårlig hjerte, vi vet jo alle hvordan de løste sine problemer der. Derfor må helten ha lynrask reaksjonsevne når ting går galt. Vi kan kun håpe på at det er nok kuler igjen i våpenet. Eller solkrem...

Chic Knight

Hvem vil ikke bli en ridder? Alle middelalderriddere er klare for å ofre alt for denne æren. Alt, bortsett fra en hårklipp! Du vet vel at en bra frisyre kan være viktigere enn en konge? Se hele videoen, kanskje vil du kjempe side om side med vår elegante ridder!

Se på den andre sesongen med spennende reklameserier fra PocketBook, bli påmint de morsomme episodene i den første sesongen og ikke glem å nyt YouTube-hiten som startet alt - den 360 graders videoen med Sherlock, Dracula og Snødronningen som har blitt sett over 15 millioner ganger.

Fantastiske verdener venter på deg i PocketBook! Bare bla om.

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD