Testing av lesebrett i Norge: PocketBook Era anerkjent som en av de beste av Tek.no

29. mars 2024

Den velkjente norske nettmedien om teknologi og dingser Tek.no presenterte en storstilt testing av lesebrett, for å finne de beste enhetene. Som en del av denne store anmeldelsen ble PocketBook Era inkludert i de beste anbefalingene fra ekspertene hos Tek.no.

9 modeller fra 4 merker deltok i testingen. Årets vinner ble Onyx Boox Page, mens PocketBook Era og to Kindle-modeller var litt lavere i rangeringen og fikk en prestisjefylt anbefaling fra magasinets eksperter. Rett bak dem var en annen modell av PocketBook – InkPad Color 3.

Blant de viktigste fordelene med PocketBook Era, som fikk 8 poeng og en anbefaling fra Tek.no, bemerket eksperter designen, praktiske mekaniske knapper og autorotasjon av skjermen. Spesiell oppmerksomhet ble viet tekst-til-tale-funksjonen, som overrasket anmelderne med kvaliteten på teksten og naturligheten til fortellerstemmen.

Blant fordelene med PocketBook InkPad Color 3, som mottok 7 poeng, inkluderer anmelderne den bedre oppløsningen på E Ink Kaleido 3-fargeskjermen, dens store størrelse og tilstedeværelsen av SMARTlight adaptivt frontlys.

Ved å kombinere innovative teknologier, unik design og hensyn til hver detalj, mottar PocketBook-enheter jevnlig prestisjetunge priser og er populære over hele verden blant bokelskere.

Tilbake
Aa HD