Top 5 e-readers of 2021: to PocketBook-modeller havnet på den prestisjetunge listen samtidig

10. desember 2021

PocketBook InkPad Color og PocketBook InkPad Lite – disse to modellene ble inkludert på listen over Top 5 e-readers of 2021 (topp 5 e-lesere for 2021) i henhold til Goodereader, et av de største engelske nettbaserte magasinene om elektronisk lesing.

PocketBook-enheter har alltid utmerket seg med sin innovasjon og unike sett med funksjoner som gir brukere en perfekt leseopplevelse. Dette er også bemerket av Goodereader-forfatterne, som forteller leserne om den første e-leseren i farge med en stor skjerm, E Ink Kaleido ™ Plus, som også er den rimeligste e-leseren med sin unike dimensjon på hele 9,7 tommer.

Femteplassen i Top 5 e-readers of 2021 gikk til PocketBook InkPad Color. Anmelderen priser den innovative fargeskjermen til E Ink Kaleido™ Plus, som er ideell for å lese tegneserier, manga, grafiske romaner og PDF-er.

En annen nyhet fra PocketBook tok tredjeplass på listen. Vi snakker om InkPad Lite e-leser, som ble sluppet i høst. Det første man legger merke til med denne modellen er den store skjermen og oppdaterte designen med kontrollknapper på siden. Enheten imponerer også prismessig er PocketBook InkPad Lite den rimeligste e-leseren med en 9,7-tommers skjerm.

Lesere over hele verden begeistres stadig av de nye modellene til PocketBook, som,er forskjellige ikke bare i navn, men også i unik teknologi, funksjoner, skjermstørrelser, osv. Året 2021 var intet unntak, og det faktum at to PocketBook-modeller ble med i den prestisjetunge listen fra Goodereader samtidig er en utmerket demonstrasjon av både merkets popularitet og dets relevans.

Du kan se hele anmeldelsen av Top 5 e-readers of 2021 by Goodereader her.


Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD