PocketBook InkPad X - et mesterverk innen e-lesing med en 10-tommers skjerm

8. oktober 2019

Det er med stolthet PocketBook annonserer sin etterlengtede e-leser med en stor 10,3 tommers skjerm - PocketBook InkPad X. Uansett hva du leser: en bok, avis, magasin, tegneserier eller faglitteratur, så gir den store skjermen gir en utrolig brukeropplevelse.

Den nye PocketBook InkPad X lar deg utvide horisonten. Den har en 10,3 tommers HD-skjerm med en 1404 × 1872 oppløsning, som gjør den til en ideell enhet for å lese enhver type innhold: bøker, digitale versjoner av aviser og magasiner, tegneserier, vitenskapspublikasjoner, og til og med noteark. Med InkPad X kan brukeren se enda mer tekst på en side uten å redusere skriftstørrelsen. I tillegg til dette gjør E Ink Carta™ Mobius-teknologi skjermens optiske egenskaper nesten identiske med en vanlig papirside.

SMARTlight for lesing når som helst

PocketBook InkPad X er utviklet for aktiv bruk når som helst om dagen eller natten. SMARTlight-teknologi gir maksimal lesekomfort under alle lysforhold, med automatisk justering av lysstyrken og fargetemperaturen på skjermen. Du kan enkelt endre lysstyrken og fargetonen uten å gå vekk fra siden: bare skyv fingeren din langs siden av skjermen. Brukere kan også lagre sine skjerminnstillingsmaler for aktivering senere.

32GB minne for et kolossalt bibliotek

PocketBook InkPad X har et massivt 32GB intern minne. Bare forestill deg hvor mange tekstfiler og bilder du får plass til i ditt elektroniske bibliotek! For eksempel kan PocketBook InkPad X lagre opptil 15.000 bøker uten illustrasjoner i EPUB-format. Selv ved nedlasting av PDF-er av magasiner og aviser, samt tegneserier i CBR- og CBZ-format, kan e-leserens lagre ca. 10.000 filer (faktisk innholdsmengde avhenger av størrelse og kvalitet på hver innlastede fil). Du vil definitivt ha nok plass til å lagre samlingen din av bøker på e-leseren din.

Lydbøker og musikk på din PocketBook

Å lytte til lydbøker har noen unektelige fordeler over tradisjonell lesing. Blant dem er muligheten til å utføre flere oppgaver mens du lytter til en bok (som å kjøre bil). PocketBook InkPad X er utstyrt med Bluetooth og spiller av lydbøker og andre lydfiler i MP3-, M4B- og OGG-formater. Du kan også lytte til musikk uten å gå ut av din favorittroman. Tekst-til-tale er en annen nyttig funksjon som bokelskere vil sette pris på. Ved å koble hodetelefoner til e-leseren, kan du lytte til ethvert tekstdokument på opptil 16 språk.

Kraft og varighet

PocketBook InkPad X takler enkelt og raskt enhver oppgave, takket være en moderne dobbelkjerne-prosessor. Enheten er utstyrt med batteri med en kapasitet på 2000 mAh, som gir opp til én måneds fulltids bruk uten lading. PocketBook InkPad X har også en dekselsensor, som sikrer at e-leseren automatisk vil gå i dvalemodus når du lukker beskyttelsesdekselet.

Produktet bruker USB type-C (USB-standard 2.0) for både lading og tilkobling av hodetelefoner via det medfølgende 3,5 mm lydadapteret.

Ethvert format, ethvert språk, hvor som helst

PocketBook InkPad X fortsetter å fremme PocketBook-filosofien med fullstendig frihet, og dette reflekteres i hver detalj. E-leseren støtter 19 bok-, 4 grafikk- (JPEG, BMP, PNG og TIFF) og 3 lydformater MP3, M4B og OGG). Jo flere formater, jo større fleksibilitet for leseren.

Den nye modellen passer også perfekt for personer som lærer språk eller reiser mye. De forhåndsinstallerte Abbyy Lingvo®-ordbøkene vil hjelpe deg å lese utenlandsk litteratur ved å oversette ukjente ord.

PocketBook InkPad X er del av det globale PocketBook økosystemet. Ved å bruke PocketBook Cloud-tjenesten, kan du laste opp bøker til e-leseren, overføre individuelle filer eller hele biblioteket ditt til en smarttelefon og alle andre enheter, synkronisere leseposisjoner, bokmerker og notater.

PocketBook InkPad X er skapt for å utvide lesehorisonten.

Tilbake
Aa HD