PocketBook er testvinner i siste utgave av Komputer for alle!

14. august 2020

Magasinet Komputer for alle har gjort en grundig sammenligning av fire populære lesebrett, og med en score på hele 9,8 poeng stikker PocketBook Touch Lux 4 av med seieren.

Magasinet trekker spesielt frem at PocketBook er det eneste lesebrettet med mulighet for innebygd norsk bokhandel.

Vi har forresten akkurat lansert Touch Lux 5, som er en ytterligere forbedret utgave av testvinneren. Uansett hvilken du velger lover vi at du får et godt lesebrett.

Hvis du ikke har Norli bokhandel på din PocketBook kan du sende mail til internett@norli.no og oppgi din PocketBook’s serienummer (Innstillinger - Om Enheten - Modelltype), så legges den inn.

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD