PocketBook InkPad Color 3: nyeste fargeskjerm og ubegrensede muligheter for lesing og lytting

17. oktober 2023

PocketBook oppdaterer sin produktlinje av e-lesere med farge E Ink-skjermer på 7,8 tommer – den nye PocketBook InkPad Color 3 har den nyeste E Ink Kaleido™ 3-skjermen, som gir enda bedre fargesideoppløsning.

Enten du dykker ned i en spennende roman, utforsker fargerike tegneserier eller jobber med en lærebok, vil PocketBook InkPad Color 3 med 7,8-tommers E Ink Kaleido™ 3-skjerm i bokstørrelse være en perfekt match for leseaktivitetene dine.

PocketBook InkPad Color 3 har også et imponerende sett med funksjoner for lesing og lytting: innebygd høyttaler, tekst-til-tale, Bluetooth, IPX8 vannbeskyttelse, SMARTlight, mørk modus, støtte for 25 formater uten konvertering, etc.

Den nye PocketBook InkPad Color 3 i fantastiske farger Stormy Sea kommer i salg de nærmeste ukene. Gjør deg klar til å legge ut på et fargerikt e-leseeventyr!

Nyskapende fargeskjerm E Ink Kaleido™ 3

PocketBook InkPad Color 3 har den nyeste 7,8-tommers fargeskjermen E Ink Kaleido™ 3, som viser 4096 farger samtidig som den forblir helt øyesikker og blendingsfri. En oppdatert E Ink Kaleido™ 3-teknologi oppgraderer en e-lesers optiske egenskaper, spesielt: med en imponerende 50 % forbedring i fargeoppløsning på e-sider og PPI, vil bøkene, tegneseriene og magasinene dine sprekke til liv med enda bedre fargeytelse og detaljer.

Øyevennlig lesing når som helst med SMARTlight og Dark-modus

Opplev et helt nytt nivå av lesekomfort med den adaptive SMARTlight-funksjonen, teknologien som hjelper til med å justere skjermens lysstyrke og fargetone. Velg en varm tone av frontlyset på skjermen for et koselig kveldsmaraton med en bok, eller en kjølig tone, perfekt for morgenlesing. Og for leseøkter sent på kvelden har PocketBook InkPad Color 3 en mørk modus som inverterer tekst og bakgrunnsfarger for å sikre komfort for øynene dine og gir en øyesikker leseopplevelse uten behov for ekstern belysning.

Innebygd høyttaler og tekst-til-tale

Vi introduserer PocketBook InkPad Color 3 imponerende lydegenskaper! Med den innebygde høyttaleren kan brukere enkelt dykke ned i lydbøker når som helst, uten behov for ekstra enheter. Bluetooth (5.0)-tilkoblingen lar deg pare e-leseren med trådløse hodetelefoner og andre enheter.

Tekst-til-tale-funksjonen gir en rask overgang fra lesing til lytting, perfekt når lesing ikke er praktisk. Tekst-til-tale leser høyt hvilken som helst tekstfil med en naturlig stemme på ett av 26 tilgjengelige språk. Bare begynn å lytte til boken din når og hvor du trenger det!

Nyt bekymringsløs lesing med en IPX8 vannbeskyttet enhet

Opplev bekymringsfri lesing med PocketBook InkPad Color 3 vannbeskyttelse IPX8. Denne bemerkelsesverdige funksjonen sørger for at e-leseren tåler nedsenking i ferskvann opp til en dybde på 2 meter i hele 60 minutter. Så enten du er ved bassenget, på stranden eller fanget i regnet, er InkPad Color 3 fortsatt trygg. Nyt leseopplevelsen med selvtillit, vel vitende om at e-leseren din er utviklet for å håndtere uventede situasjoner.

Fenomenal ergonomi og enestående design

Til tross for den store boklignende størrelsen, forblir e-leseren så ergonomisk som mulig. Den ligger perfekt i hånden og er ekstremt brukervennlig takket være de mekaniske kontrollknappene, berøringsskjermen og G-sensoren for autorotasjon av skjermen. Enheten imponerer også med sin utsøkte design og originale Stormy Sea-farge. Den attraktive og hendige PocketBook InkPad Color 3 vil bli din inngangsport til en oppslukende og hyggelig lesereise!

Støtte for tegneserier og mangaformater, en måned uten opplading og andre InkPad Color 3-superkrefter:

  • 25 bok-, grafikk- og tegneserieformater – PocketBook InkPad Color 3 støtter alle de mest populære formatene uten konvertering, inkludert CBR og CBZ tegneserier og mangaformater;
  • 6 lydformater – lytt til lydbøker og musikk uten begrensninger siden e-leseren støtter M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP-formater;
  • 32 GB innebygd minne – lag ditt perfekte digitale bibliotek;
  • Opptil en måned uten opplading – takket være E Ink-teknologien og det kraftige batteriet kan enheten gi en utrolig lang lesetid uten å lades opp;
  • Dual-band Wi-Fi (2,4/5GHz) - – kjøp bøker i alle nettbutikker;
  • PocketBook Cloud & Dropbox - administrer og synkroniser biblioteket ditt mellom e-leser og andre enheter;
  • Forhåndsinstallerte ordbøker – e-leseren tilbyr 11 forhåndsinstallerte ordbøker, mens 42 ekstra språkkombinasjoner er tilgjengelige for gratis nedlasting.

PocketBook InkPad Color 3 – ditt fargerike e-leseeventyr!

Tilbake
Aa HD