Lytt med PocketBook: De beste lesebrettene med lydstøtte

29. mars 2022

Foretrekker du å lese bøker eller lytte til dem? Med PocketBook får du tekst- og lydversjoner av hele ditt digitale bibliotek på én enhet.

Alle filer på ett sted, tilgang når som helst: PocketBook gjør det så enkelt! Ettersom flertallet av PocketBooks modeller støtter 19 bok-, 6 lyd- og 4 grafikkformater, er du sikret tilgang til alt ditt favorittinnhold når som helst, hvor som helst.

Tekst til tale-funksjonen gir i tillegg stemme til enhver tekstfil. Så uavhengig om du leser bøker eller lytter til dem, er PocketBook en trofast følgesvenn som i kontrast til smarttelefonen ikke forstyrrer lesingen med notifications.

Hvilket lydinnhold støtter PocketBook?

Lydbøker

Fordelene med lydbøker er mange, spesielt dersom du bruker mye tid bak rattet, liker å ha litterært selskap mens du går, eller rett og slett bare vil la øynene hvile. Flere lydbokentusiaster foretrekker også lydbok av en annen grunn; nemlig å følge med på innleserens stemme, som i mange tilfeller tilhører forfatteren selv.

Tekst til tale

Tekst til tale-funksjonen transformerer ethvert tekstdokument om til en lydbok. Det eneste du trenger å gjøre for å få dine ebøker lest opp på engelsk, norsk eller 14 andre språk, er å åpne menyen, aktivere Tekst til tale, og fortsette lesingen der du slapp.

Se en video om funksjonen her.

Musikk

Det er veldig praktisk å kunne lytte til musikk på samme enhet som du leser på uten å måtte berøre smarttelefonen. Bakgrunnsmusikk har flere fordeler: Det aktiverer hjernen, gir ekstra fokus og gjør at du lever deg mer inn i det du leser.

Podcaster og andre lydfiler

PocketBook-modeller med lydstøtte kan spille av filer i følgende formater: MP3, MP3. ZIP, M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP.

Hvordan spille av lydfiler på PocketBook?

PocketBook-modeller med lydstøtte er enkle å koble til trådløse hodetelefoner og andre enheter via Bluetooth. Lytt til lydinnhold ved å koble din PocketBook til for eksempel:

  • Trådløse hodetelefoner
  • Lydsystemet i bilen
  • Bluetooth-høyttaler
  • Andre lydavspillingsenheter

Med andre ord får du med PocketBook tilgang til ditt bibliotek når som helst, hvor som helst: Mens du kjører bil, sitter på et fly, reiser med buss eller ligger på stranden.

PocketBook med lyd: Hvordan velge den beste modellen

For øyeblikket har har seks PocketBook-modeller lydstøtte. Hver av dem er unik på sin egen måte, slik at du er sikret å finne en som dekker ditt behov.

PocketBook Touch HD 3 er en kompakt og stilig enhet, og kommer med en 6- tommers E Ink Carta-skjerm™, SMARTlight, Bluetooth og støtte for 29 formater, inkludert 6 lydformater.

PocketBook Color er et lesebrett med en unik 6-tommers E Ink Kaleido™ fargeskjerm. Denne modellen har ikke bare mulighet til å spille av lyd, men viser også illustrasjoner og bokomslag i farger.

PocketBook InkPad 3 er har en stor 7,8-tommers skjerm, en tokjerneprosessor, samt en SMARTlight-funksjon som justerer fargetemperaturen på skjermen. Modellen støtter 19 bok-, 4-grafikk- og seks lydformater.

PocketBook InkPad 3 Pro er en vannavstøtende modell med en 7,8-tommers E Ink Carta-skjerm™ og SMARTlight-teknologi. Enheten er ultimat for lesere med en aktiv livsstil. Den er også utstyrt med Bluetooth og spiller lydfiler.

PocketBook InkPad Color er en bestselger med en stor 7,8-tommers E Ink Kaleido™ Plus fargeskjerm. Denne modellen er ideell for alt innhold, fra lydbøker og musikk, til barnebøker, tegneserier, lærebøker og andre teksfiler med illustrasjoner.

PocketBook InkPad X kommer med en imponerende 10,3-tommers E Ink Carta-skjerm™, SMARTlight, Bluetooth, Tekst til tale og støtte for 19 bok-, 6-lyd- og 4-grafikkformater. InkPad X lar deg nyte alt tekstinnhold i full størrelse.

Med PocketBook får leseren en unik valgfrihet. Les og lytt til bøker når som helst, hvor som helst!

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD