PocketBook Basic Lux 4: rimelig og ultra lett venn for e-lesing

7. august 2023

PocketBook er glade for å kunngjøre lanseringen av den rimelige PocketBook Basic Lux 4 e-leseren med berøringsskjerm og frontlys! Med en øyevennlig 6-tommers E Ink Carta™-skjerm, Wi-Fi og skytjeneste, støtte for 25 formater og batterilevetid i uker, er dette den perfekte nybegynner-modellen for daglig lese glede.

Den superlette og kompakte PocketBook Basic Lux 4 vil være tilgjengelig i butikkene i løpet av de kommende ukene.

Nyt sikker e-lesing uten og anstrenge øynene

PocketBook Basic Lux 4 har en 6-tommers berøringsskjerm HD-skjerm med E Ink Carta™-teknologi, noe som gir eksepsjonell komfort og sikkerhet for øynene. Skjermens optiske egenskaper er nesten identiske med en vanlig papirside, noe som gjør den lett å lese i timevis uten å forårsake anstrengelser for øynene eller tap av fokus. I tillegg gir E Ink-skjermen ingen blending, noe som gjør det komfortabelt å lese utendørs selv i sterkt sollys.

Øyevennlig frontlys

PocketBook Basic Lux 4 med innebygd frontlys muliggjør komfortabel lesing under alle lysforhold, inkludert fullstendig mørke. Frontlys-teknologien er designet for å være svært øyevennlig, med LED-lys rettet langs skjermoverflaten for å belyse e-siden i stedet for å skinne direkte mot ansiktet ditt.Det sikrer en hyggelig og skånsom leseopplevelse.

Hendig, kompakt og langvarig e-leser

PocketBook Basic Lux 4 er en praktisk og kompakt enhet som bare veier 155 g og passer lett i enhver veske eller til og med i en lomme. E-leseren er hendig og ekstremt enkel å bruke på grunn av de mekaniske kontrollknappene og berøringsskjermen. Basic Lux 4 har også utrolig energieffektivitet: én full lading av enheten gir opptil en måned med aktiv lesing!

Ditt store bibliotek er alltid tilgjengelig

E-leseren støtter 25 bok- og grafikkformater uten konvertering, inkludert de mest populære: ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG og PNG. Takket være Adobe DRM-støtte kan du til og med låne bøker fra nettbaserte bibliotek. Og ikke glem at med Basic Lux 4 vil hele biblioteket ditt være tilgjengelig, for i tillegg til det innebygde minnet på 8 GB, har e-leseren et spor for minnekort.

Skytjenester og gratis ordbøker

PocketBook Basic Lux 4 har Wi-Fi, slik at du kan kjøpe bøker i hvilken som helst nettbutikk, enkelt håndtere hele biblioteket og synkronisere filer med andre enheter med PocketBook Cloud.I tillegg tillater Dropbox-tjenesten også rask og enkel levering av e-bøker til enheten. E-leseren kommer med 11 forhåndslastede ordbøker og ytterligere 42 kombinasjoner av språk tilgjengelig for gratis nedlasting. Det gjør Basic Lux 4 til en utmerket enhet for å lære og forbedre fremmedspråk.

PocketBook Basic Lux 4: din rimelige og smarte venn for e-lesing

Tilbake
Aa HD