PocketBook lanserer lesebrett med fargeskjerm

16. april 2020

PocketBook er stolte av å fortelle at vi snart lanserer PocketBook Color. Dette vil bli et av verdens første lesebrett med farge. PocketBook Color kommer med 6 tommers E Ink Kaleido™ fargeskjerm, som baserer seg på E Ink’s nyeste fargeteknologi - Print Color ePaper Technology.

Nye PocketBook Color tar brettlesing til et nytt nivå, og gjør det enda mer givende, avslappende og nyttig. Enheten får den nyeste generasjonen E Ink Kaleido™-skjerm, som kan vise 4096 ulike farger. PocketBook Color har alle de samme fordelene og er like trygg for øynene som tradisjonelle E Ink-skjermer. Vanlig sort-hvitt-tekst blir også like skarp som før, takket være oppløsningen på 300 dpi.

Forbedret leseopplevele på øyevennlig skjerm

Den nye PocketBook Color gjør lesing e-bøker mer spennende for barn. I dagens medieverden er sjelden sort-hvitt boksider det barn foretrekker. Med PocketBook Color kan de lese alle former for illustrert innhold, som er lettere å forstå og mer engasjerende. Både barn og voksne vil få glede av å lese innhold som er mer fargerikt, i bokstavelig forstand.

Jobb- og skoleinnhold blir bedre på fargeskjerm

Skolebøker, kompendier, kunstbøker og faglitteratur blir bedre med fargeskjerm. Bilder, illustrasjoner og modeller kommer frem slik de er ment, slik at det blir lettere å forstå, og mer behagelig å lese. Samtidig har PocketBook Color den samme gode batterikapasiteten som andre PocketBook-enheter, og kan brukes i flere uker uten å måtte lades. Samlet er dette et lesebrett som er spesielt egnet for studenter, lærere og de som er interessert i å lese bøker om for eksempel business eller selvutvikling.

Fargerike superhelter og moteserier

Det nye lesebrettet vil være en fryd for de som leser elektroniske utgaver av magasiner og tegneserier. Reportasjer og trendnyheter gir inntrykk, og tegneserienes helter og skurker blir mer virkelige med sine opprinnelige farger.

PocketBook kommer tilbake med ytterligere spesifikasjoner i forbindelse med lanseringen. PocketBook Color er planlagt å komme i salg i juni 2020.

Tilbake
Aa HD