PocketBook Color Note: sømløs notering i farger på en stor E Ink Kaleido 3-skjerm

5. september 2024

PocketBook introduserer Color Note – den nyeste e-notatboken med en fantastisk 10,3" E Ink Kaleido™ 3 fargeskjerm, stylus og en rekke verktøy for feilfri notering. Drevet av Android™ 12 og med SMARTlight-funksjonen med den nyeste E Ink ComfortGaze™-teknologien, er denne enheten designet for å heve produktiviteten og kreativiteten din. Med innebygd høyttaler, Bluetooth og forhåndsinstallert Text-to-Speech gjør Color Note til et virkelig funn for entusiaster av lydbøker.

Digital notering i farger – så enkelt som mulig!

Den store og sikker for øyne 10,3-tommers E Ink Kaleido 3 basert på Mobius™-teknologi er den perfekte lerretet både for store ideer og daglige notater. Den imponerende størrelsen på skjermen lar brukere skrive eller tegne med maksimal komfort, og E Ink Kaleido 3-fargeteknologien gir forbedrede muligheter for selvuttrykk, samtidig som skjermen er vennlig for øyne og fri for gjenskinn.

PocketBook Color Note er en ideell partner for både arbeid og studier. Den presise stylusen gjør det enkelt for brukere å ta notater, enten de er i et møte, en forelesning eller brainstormer ideer. Med en rekke verktøy til disposisjon, inkludert tilpassbare penner, pensler, markører, blyanter, kalligrafipenn, viskelær og lassoverktøy, kan brukere enkelt administrere og forbedre notatene sine. I tillegg er det mulig å sette inn tekstbokser, objekter av former (som linjer, rektangler, ellipser, trekanter og stjerner) og bilder.

Uanstrengt deling av notater

PocketBook Color Note har Send-via-epost-funksjon som forenkler brukernes digitale liv. Den lar brukere raskt sende notatene sine til én eller flere e-postadresser med bare noen få trykk. Enten du samarbeider om et prosjekt, deler innsikter fra et møte, eller distribuerer studienotater, sørger denne funksjonen for at informasjonen din når de rette personene øyeblikkelig.

SMARTlight og ComfortGaze – uovertruffen komfort og sikkerhet

PocketBook Color Note er en av enhetene som er mest vennlig for øyne fordi den, i tillegg til den adaptive SMARTlight-frontlyset som lar brukerne velge mellom varme og kalde skjermtoner, også har den nyeste E Ink ComfortGaze-teknologien. E Ink ComfortGaze frontlyset garanterer enestående sikkerhet for øyne ved å redusere eksponeringen for skadelig blått lys med 60 prosent, noe som gjør lesing med frontlyset tre ganger mindre belastende for øynene sammenlignet med LCD-skjermer.

Innebygd høyttaler, Bluetooth og Text-to-Speech

Med en innebygd høyttaler og Bluetooth-støtte er enheten ideell for å lytte til lydbøker og musikk når som helst, hvor som helst. Enten brukere velger å lytte direkte på enheten eller med trådløse hodetelefoner, kan de bytte mellom oppgaver og enkelt nyte innholdet ditt.

Text-to-Speech er en annen svært praktisk funksjon som hjelper brukere å fortsette å glede seg over boken selv når det er ubehagelig å lese. Brukere kan gjøre jobben sin mens enheten leser boken deres høyt, slik at den høres så naturlig ut som mulig.

Android 12 OS og Google Play-app for forbedret funksjonalitet

Drevet av Android 12 OS, tilbyr PocketBook Color Note fleksibiliteten til å installere og bruke tredjepartsapper, noe som forbedrer notattaking og leseopplevelse. Takket være tilgang til Google Play Store via appen, kan brukere tilpasse enheten for å passe deres spesifikke behov og nyte det store utvalget av apper som er tilgjengelig på Android-plattformen.

Andre fremtredende funksjoner og egenskaper til PocketBook Color Note:

  • E Ink Kaleido™ 3-fargeskjerm – gjengir 4096 farger og tilbyr 1404 × 1872 oppløsning (svart-hvitt-bilde).
  • OS Android 12 og Google Play Store-appen gir friheten til å installere tredjepartsapper.
  • Quad Core-prosessor for rask og effektiv drift.
  • 4 GB RAM, 32 GB innebygd minne og microSD-kortspor.
  • Bluetooth 5.2, Wi-Fi (dobbeltbånd – 2,4/5GHz) og USB type C-kontakt.
  • Støtte for 6 lydbokformater.
  • Støtte for 24 bok- og grafiske formater.
  • PocketBook inkluderer stylus i detaljhandelsettet.

PocketBook Color Note: skriv, les, drøm i farger!

Tilbake
Aa HD