Lenge etterlengtede Dark Mode (mørk modus) er her med 6.8-programvareoppdateringen

29. juni 2023

Dark Mode er tilgjengelig på PocketBook Era e-lesere med fastvare versjon 6.8, og på alle nye modeller produsert fra og med i dag, inkludert siste InkPad 4 og InkPad Color 2. I nærmeste fremtid vil den nye fastvaren være tilgjengelig for andre PocketBook-modeller.

Blant de andre nye funksjonene og forbedringene er: nye brukerkonfigurasjoner av kontrollpanelet, nye alternativer for filter i Notes-appen, funksjon for tekstforslag og mye mer.

Nyt øyevennlig lesing med Dark Mode

Bruk av Dark Mode på din PocketBook kan gi økt komfort i omgivelser med svakt lys og om natten. Denne funksjonen endrer skjerminnstillingene, og presenterer hvit tekst på en mørk bakgrunn, som ikke står i kontrast til de mørke omgivelser og ikke forstyrrer øynene. Du kan også bytte om på invertering av bok illustrasjoner mens du leser i Dark Mode.

Mange ivrige lesere har oppdaget at bruk av Dark Mode på enhetene deres bidrar til å lette trøttheten i øynene når de ser på en lys skjerm. Dessuten viser Dark Mode seg svært gunstig for lesing på natten, da den reduserer mengden blått lys som sendes ut av skjermen, noe som kan være en medvirkende årsak til anstrengelse og tretthet i øynene.

Andre forbedringer som er tilgjengelige med fastvare 6.8:

  • Tilpass kontrollpanelet i henhold til dine preferanser: Fra nå av kan du legge til kontrollene du bruker oftest til kontrollpanelet. Få rask tilgang til kontroller som Wi-Fi, Bluetooth, Oppgavebehandling, Flymodus, Synkronisering, G-Sensor, Lås, Slå av, Skjermbilde, Biblioteksøk og snarveiene til alle applikasjoner. I tillegg kan du også konfigurere antall kontroller i kontrollpanelet.
  • Praktisk filtrering av notater: administrer notatene dine i boken ved å velge markører, kommentarer, skjermbilder, notater med blyant, notater for oversettelse og alle notater separat. Du kan også endre skriftstørrelsen i listen for notater i Notes-appen og lese-programmet.
  • Forbedre din opplevelse for lesing og oversettelse med morfologiske ordbøker: med ny fastvare kan du laste ned og installere morfologiske ordbøker som hjelper deg med å bringe ulike former av ord til deres grunnleggende form. Det vil betydelig forenkle deres søk i ordbøker.
  • Ny tekstforslag-funksjon for raskere og mer praktisk skriving på skjermtastaturet.
  • Raskere zooming i PDF- og DjVu-formaterte bøker for bedre komfort.
  • Det nye brukergrensesnittet for prosedyren til oppdatering av fastvare viser alle endringene i en klar og presis liste. Fra nå av kan du også automatisk laste ned fastvaren i bakgrunnen.

Den nye fastvare versjonen 6.8 er tilgjengelig for PocketBook Era e-lesere og blir installert på alle nye modeller som blir lansert fra nå av. Snart vil den også være tilgjengelig for andre nyeste PocketBook-modeller.

Installer den nye programvaren nå, og utforsk alle forbedringene den vil gi din PocketBook. Ikke nøl og gjør lese opplevelsen enda bedre!

Tilbake
Aa HD