PocketBook Era Farge: 7-tommers e-lesemesterverk med fargeskjerm og høyttaler

19. mars 2024

PocketBook er stolte av å avduke sin nyeste 7-tommers e-leser PocketBook Era Color med den nyeste fargeskjermen E Ink Kaleido™ 3, som tilbyr en levende leseopplevelse i en kompakt kropp. Den nye PocketBook Era Color kombinerer en prisvinnende design med førsteklasses funksjoner, inkludert lydbokstøtte, innebygd høyttaler, tekst-til-tale-funksjon, SMARTlight og IPX8-vannbeskyttelse.

Era Color er et virkelig funn for de som liker å lese fargeinnhold som sakprosa, tegneserier, lærebøker, forretningsbøker og foretrekker fleksibiliteten til å lese mens du er på farten.

Øyesikre E Ink fargeskjerm og adaptivt SMARTlight

7-tommers PocketBook Era Color har den nyeste E Ink Kaleido™ 3 fargeskjermen, og leverer en 50 % forbedret oppløsning og PPI for farger. Den tilbyr en svart-hvitt bildeoppløsning på 1264 x 1680 og en fargebildeoppløsning på 632 × 840. Med muligheten til å gjengi 4096 farger, sikrer Era Color full øyesikkerhet og en blendingsfri opplevelse.

SMARTlight sikrer den mest komfortable leseopplevelsen i enhver belysning, og lar brukerne velge den ideelle frontlystonen: fra kald blåaktig for lesing i dagslys til varm og beroligende gul for lesing før søvn.

Prisvinnende design og enestående brukervennlighet

PocketBook Era Color trollbinder ved første øyekast med designet, preget av den prestisjetunge Red Dot Award. Sidekontrollpanelet med mekaniske knapper blander seg harmonisk med elegansen til tynne linjer, mens G-sensoren for automatisk skjermrotasjon sørger for et komfortabelt grep for både høyre- og venstrehendte brukere. Den 7-tommers diagonale skjermen gir optimal lesekomfort, og skaper en perfekt balanse mellom kompakthet og muligheten til å vise rikelig med tekst på hver side. Era Color kommer med et cover-catch-system som sømløst integrerer e-leseren med de merkede PocketBook Flip eller Charge-dekslene.

Innebygd høyttaler og tekst-til-tale for eksepsjonelle lydegenskaper

PocketBook Era Color støtter lydbokformater, og tilbyr brukere sømløse lytteopplevelser via den innebygde høyttaleren. Bluetooth 5.4-tilkobling muliggjør trådløs lytting via hodetelefoner, bilstereosystemer eller andre enheter. Lydbokentusiaster vil sette pris på tekst-til-tale-funksjonen, som enkelt forvandler tekst til et lydspor, leser høyt med en naturlig stemme. Era Color er alltid klar til å konvertere hvilken som helst tekstfil til en oppslukende lytteopplevelse, tilgjengelig på 26 språk.

Nyt ubegrenset lesing med IPX8 vannbeskyttelse

PocketBook Era Color er ideell for aktiv livsstil og lesing på farten, ikke bare på grunn av kompaktheten og funksjonaliteten, men også takket være IPX8-vannbeskyttelsen. Den sertifiserer e-leserens evne til å tåle nedsenking i ferskvann på opptil 2 meters dyp i 60 minutter uten negative effekter. Enten de hengir seg til en badestund eller slapper av ved bassenget, kan brukere fordype seg i favorittboken sin uten å bekymre seg for vanneksponering.

Tegneserie- og mangaformater, firekjerners prosessor og andre Era Color-funksjoner

  • 25 formater: e-leseren støtter alle de mest populære bok- og grafikkformatene, inkludert CBR og CBZ tegneserieformater.
  • 6 lydformater: nyt lydbøker og musikk med støtte for formatene M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 og MP3.ZIP.
  • 32 GB internminne: mer enn nok plass til alle brukerens filer.
  • Quad-core prosessor: gir rask sidevending for den beste leseopplevelsen.
  • Skytjenester: PocketBook Cloud og Dropbox gir brukerne perfekte verktøy for bibliotekadministrasjon og synkronisering.
  • Dual-band Wi-Fi (2,4/5 GHz): for rask og komfortabel netthandel.
  • Forhåndsinstallerte ordbøker: 11 forhåndsinstallerte ordbøker og 42 ekstra språkkombinasjoner er tilgjengelige for gratis nedlasting.

PocketBook Era Color: ny æra av e-lesing i farger.

Tilbake
Aa HD