Fastvare 6.5 tilgjengelig! Ny motor for PDF-filer, «bla-modus» og mye mer

28. oktober 2021

PocketBook er glade for å kunne presentere den neste programvare-oppdateringsversjon 6.5 for sine e-lesere. Den nye fastvaren vil gjøre prosessen med å lese PDF-filer mye mer komfortabelt med den moderne Pdfium-motoren og «bla»-modus. Den vil også legge til en bilderamme-app, forenkle søket i Butikk-appen, forbedre og optimere mange andre detaljer og funksjoner.

Fastvare 6.5 er allerede tilgjengelig for PocketBook InkPad 3 og InkPad 3 Pro, men i nærmeste fremtid vil den også være tilgjengelig for nedlasting på andre populære e-leser-modeller.

Den største oppdateringen som vil bli tilgjengelig med fastvare 6.5:

 • En ny og raskere motor (hurtigbasert på Pdfium) støtter oppdatert PDF-bokformattering for arbeid på PDF-filer. For å si det enkelt, sidene i PDF-dokumenter vil åpnes enda raskere, og lese prosessen vil bli enda mer komfortabel.
 • Ny «bla»-modus for filer med fast sideoppsett (PDF, DjVu). Med denne modusen kan du «sette sammen» dokumentsider, opprette effekt med kontinuerlig blaing. Dette gjør lesing og arbeid med filen mer praktisk.
 • Autofullføring av forslag når du søker i Book Store-appen vil forenkle prosessen med å velge og kjøpe nye bøker.
 • Utforsk den nye «Bilderamme»-appen for visning av bilder i en lysbildefremvisning. Du kan også legge til tid og dato til bildet.

Andre viktige oppdateringer:

 • E-leser ytelsesforbedringer
 • Økning i blahastigheten for PDF- og DjVu-filer
 • Det har blitt enda mer praktisk å bla i sider ved bruk av «sveip»-bevegelsen.
 • Bokinfo-menyen åpnes raskere
 • Mer nøyaktig sortering av bøker etter navn, filnavn og serier og eventuelt deres metadata-innholdstall (numerologisk rekkefølge istedet for leksikografisk)
 • Søk etter en bok i biblioteket er nå automatisk mens man skriver
 • Det nye «Synk»-ikonet er lagt til «Send til»-mappen. Den gjør at man raskt kan koble til «Send-til»-PocketBook-tjenesten direkte fra Bibliotek-appen
 • Nettleser-appen mottok en fullskjerm-modus.

Den nye fastvare-versjonen 6.5 tilfører din PocketBook en rekke nyttige forbedringer, så husk å laste den ned og opplev alle de flotte oppdateringene som vil gjøre e-lesingen din enda mer komfortabel.

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD