Fastvare 6.7 for fem PocketBook-modeller: bedre lyd og andre forbedringer

10. februar 2023

Møt den massive oppdateringen for InkPad 3, InkPad 3 Pro, InkPad Color, Touch Lux 5 og Touch HD 3 e-lesere - fastvareversjon 6.7. Den nye programvaren vil forbedre lyden i lydfiler, gi nye muligheter for å administrere notater, ordbok og tekst-til-tale. Det vil også gjøre lesingen enda mer komfortabel ved å justere og tilpasse bevegelser i lesemodus.

Her er noen av de viktigste forbedringene som er tilgjengelige med fastvare 6.7:

Bedre lyd i lydfiler - takket være codec-oppdateringen (AptX, LDAC, AAC, SBC), vil lyden av lydbøker og musikk på Bluetooth-tilkoblede lydenheter bli bedre og e-leseren din vil støtte de mest oppdaterte lydfilene. Vær oppmerksom på at denne oppdateringen kun gjelder PocketBook-modeller med lydstøtte.

Å lagre nye ord og oversettelse av disse er mer praktisk enn noen gang - når du leser en bok i ordbokmodus, kan du raskt lagre ukjente ord og oversettelsen av dem til notater uten å måtte forlate leseprosessen. Lag "notatoversettelse" i et praktisk format: bare lagre et ukjent ord eller et ord og oversettelsen av det (ett ord eller flere). Du kan også legge til det ukjente ordet en beskrivelse av konteksten ordet ble brukt i. Deretter kan du administrere notatoversettelser i Notat-appen: du kan sortere og filtrere dem, eller eksportere dem til en egen fil.

Lytt til uttalen av ukjente ord - har du kommet over et ukjent ord i teksten eller er du usikker på hvordan det uttales? Med en ny funksjon i tekst-til-tale kan du raskt lytte til uttalen av et uthevet ord i ordboklesemodus eller i Ordbok-appen.

Tilpass bevegelser - å administrere din PocketBook blir enda enklere med nye trykk-, dra- og sveipebevegelser som kan konfigureres i avsnittet "Bevegelser i lesemodus" i innstillingene.

  • Trykkbevegelse - boksiden er delt inn i ni separate soner, der du kan utføre en av følgende handlinger hvis du trykker på den enkelte sonen: Få fram lesemeny, Gå til neste eller forrige side, Gå fram eller tilbake ti sider, Gå til en side etter nummer, Gå til begynnelsen eller slutten av boken, Overgang til neste eller forrige kapittel, Bokmerke, Ordbok, Skriftvalg osv.
  • Sveipe- og drabevegelser - konfigurér sveipebevegelser venstre-til-høyre, høyre-til-venstre, ovenfra-og-ned og nedenfra-og-opp, i tillegg til venstre- eller høyrekant-dra-bevegelser i lesemodus eller tekst-til-talemodus.

Nyttige funksjoner i fotorammemodus - fra nå av har Fotoramme blitt en egen app på listen over enhetsapper. Du kan opprette og redigere bildelister for lysbildefremvisning, velge lysbildeserieintervall, velge tilfeldig rekkefølge på lysbildefremvisning, justere frontlysets lysstyrke og fargetemperatur separat for Fotoramme-appen osv.

Andre viktige oppdateringer som følger med fastvareversjon 6.7:

  • Mulighet til å vise kantene på siden som ble vist på forrige skjerm - for bøker I formatene PDF og DJVU. I tillegg til jevnere blaing av PDF- og DJVU-dokumenter i blaingsmodus.
  • Mulighet til å endre hastigheten på tekst-til-tale med en separat bevegelse mens du leser.
  • Tilføyde tips for brukergrensesnitt-elementer når du leser i ordbokmodus.
  • Forbedring av brukergrensesnittet for lister over innhold og notater. Nå er det mer praktisk å forminske eller forstørre listen over notater. For å åpne boksiden med notatet, behøver brukeren bare å trykke på pilen ved siden av sidetallet.
  • Forbedring av lysstyrke- og kontrastjusteringsalgoritmer for bokillustrasjoner i FB2-format.
  • Nå kan du ordne notater i listen over boknotater og sortere bøker i listen over bøker med notater. Du kan også eksportere notater fra en bok eller fra en gruppe med utvalgte bøker til andre enheter.

Alle disse forbedringene og nye funksjonene er også tilgjengelige i PocketBook Era, siden denne nye modellen er gitt all denne funksjonaliteten som standard.

Snart vil den nye fastvaren 6.7 også være tilgjengelig for følgende modeller: InkPad Lite, InkPad X, Color og Touch Lux 4.

Med den nye programvaren vil din PocketBook bli enda bedre, så oppdater e-leseren din og nyt den enestående komforten som elektronisk lesing tilbyr!

Tilbake
Aa HD