PocketBook InkPad 4: Bestselgeren er tilbake med oppdatert skjerm og innebygde høyttalere

29. mars 2023

PocketBook har gleden av å kunngjøre den neste e-leseren i den populære "InkPad"-linjen. Den nye PocketBook InkPad 4 har en 7,8-tommers skjerm med siste generasjon E Ink Carta™ 1200, innebygde høyttalere, Bluetooth® og er IPX8-vannbestandig.

Tradisjonelt for InkPads har den også adaptiv SMARTlight, støtte for lydbøker og Text-to-Speech-funksjon.

Takket være et nytt moderne design er PocketBook InkPad 4 kompakt, fullt ergonomisk og stilig. Diskret front- og bakpanel i svart farge gir en fin kontrast med måne-sølv-kanter. Til tross for den store skjermen veier enheten bare 265 gram, noe som gjør den like praktisk for avslappende lesing eller lesing på farten.

Den nye PocketBook InkPad 4 vil være tilgjengelig i løpet av de neste to ukene.

E Ink Carta™ 1200-skjermen er enda mer øyevennlig

PocketBook InkPad 4 er utstyrt med den nyeste 7,8-tommers E Ink Carta™ 1200-skjermen med en oppløsning på 1404×1872 og en PPI på 300. Med denne nye teknologien har kontrastforholdet på elektroniske sider blitt forbedret med 15 %, og E Ink-responstiden er forbedret med imponerende 20 %.

Den nye e-leseren skiller seg også ut med en skjermstørrelse så nær som mulig en standard trykt bok. Det gjør det veldig praktisk å lese alt: fra vanlige skjønnlitterære bøker til profesjonell litteratur, magasiner og til og med tegneserier.

Endre tonen til frontlyset med SMARTlight

Takket være SMARTlight-funksjonen kan brukere nyte sikker lesing i alle slags lys. Adaptiv frontbelys kan ikke bare justere lysstyrken på skjermen, men også justere fargetemperaturen ved å velge varme eller kalde farger. Det myke lyset fra SMARTlight lar deg lese komfortabelt selv i totalt mørke, mens e-leserens skjerm forblir øyevennlig.

Innebygd høyttaler, Text-to-Speech og andre funksjoner for lyd

PocketBook InkPad 4 støtter 6 lydformater og har innebygde høyttalere. Det gir et nytt nivå av frihet til alle beundrere av lydbok, fordi fra nå av kan de lytte til hvilken som helst lydfil direkte på e-leseren uten ekstra enheter. Takket være Bluetooth kan PocketBook InkPad 4 alltid pares med trådløse hodetelefoner, høyttalere og andre lydsystemer for å nyte lydbøker i et hvilket som helst praktisk format.

Spesielt bemerkelsesverdig er Text-to-Speech-funksjonen, som gjør e-leseren til en ekte historieforteller. Med bare 2 klikk vil PocketBook InkPad 4 lese hvilken som helst tekstfil høyt med en naturlig stemme på ett av 26 tilgjengelige språk. Med andre ord kan brukere raskt gjøre hvilken som helst vanlig tekst til en ekte lydbok.

IPX8 vanntett og beskyttelse mot ripe

I henhold til IPX8-klassifiseringen er PocketBook InkPad 4 pålitelig beskyttet mot de skadelige effektene av vann. Dette betyr at e-leseren tåler å være nedsenket i ferskvann til en dybde på 2 meter i opptil 60 minutter.

I tillegg har skjermen på enheten forbedret beskyttelse mot riper, noe som er gode nyheter for brukere som liker å lese mens du er på farten. Vanntetthet og ekstra skjermbeskyttelse vil gi leserne mer tillit til sikkerheten til enheten deres og lar dem nyte favoritt bøkene sine når som helst og hvor som helst.

Andre PocketBook InkPad 4-funksjoner:

  • Støtte for 21 bok- og 4 grafiske formater uten konvertering;
  • Støtte for 6 lydformater;
  • Wi-Fi og skytjenester - for synkronisering med andre enheter og for enkel administrasjon av bibliotek;
  • 32 GB intern lagring - nok plass til å samle et stort bibliotek klar til bruk;
  • 2000 mAh batteri - opptil en måned med aktiv lesing uten opplading;
  • Dual-core prosessor - for jevn sidevending og rask drift av e-leser;
  • Automatisk skjermrotasjon - e-leseren endrer automatisk retning til skjerm for å øke komfort;
  • Et stort antall ordbøker - 11 forhåndsinstallerte kombinasjoner av språk og 42 kombinasjoner tilgjengelig for gratis nedlasting;
  • Lett og kompakt – til tross for den store skjermen, veier e-leseren kun 265 gram, og målene er 134 x 189,5 x 7,95 mm.

PocketBook InkPad 4 – verdens bestselger med nye funksjoner

Tilbake
Aa HD