PocketBook InkPad Color 2: forbedret 7,8-tommers E Ink-fargeskjerm og innebygd høyttaler

26. april 2023

Det sveitsiske merket PocketBook kunngjør den neste modellen i sin serie med farge E Ink e-lesere – PocketBook InkPad Color 2 med forbedret E Ink Kaleido™ Plus-skjerm. Enheten er fullpakket med banebrytende funksjoner for å levere en enestående leseopplevelse: innebygd høyttaler, Bluetooth®, Text-to-Speech-funksjon, adaptiv SMARTlight og IPX8 vannbeskyttelse.

Gjør deg klar til å møte PocketBook InkPad Color 2 i en raffinert Moon Silver-farge denne våren.

Forbedret fargeskjerm

PocketBook InkPad Color 2 er utstyrt med forbedret 7,8-tommers E Ink Kaleido™ Plus fargeskjerm, som kan vise 4096 farger, samtidig som den forblir vennlig for øyet. Med en forbedret matrise for fargefiltre leverer den nye skjermen vår bedre farge- og metning, noe som gjør innhold i farge enda mer attraktivt og levende. En 7,8-tommers skjerm i bok størrelse som gir deg den ultimate komforten.

Les et bredt spekter av innhold, inkludert illustrerte barnebøker, manga, litteratur for forretning og tidsskrifter, alt i farger og klarhet.

Velg en varm eller kjølig tone for skjerm med en SMARTlight

Med en adaptiv SMARTlight-funksjon kan du tilpasse frontlysets lysstyrke og tone til preferansene dine. Det aktive SMARTlight har også et minimum lysstyrke å optimalisere de optiske egenskapene til E Ink Kaleido™ Plus-skjermen og gir maksimal komfort.

Les med perfekt komfort for øynene dine i enhver belysning, enten det er et svakt opplyst rom eller en lys, solrik dag.

Innebygd høyttaler, Bluetooth og Text-to-Speech

PocketBook InkPad Color 2 er den ultimate e-leseren for lyd entusiaster. Enheten støtter 6 lydformater, har en innebygd høyttaler, Bluetooth-tilkobling og en Text-to-Speech-funksjon. Takket være den innebygde høyttaleren kan du ganske enkelt trykke på Play og gå deg vill i favoritt historiene dine uten ekstra enheter. E-leseren har også Bluetooth 5.2, noe som sikrer raske og sømløse tilkoblinger til trådløse hodetelefoner eller høyttalere. I tillegg gjør Text-to-Speech-funksjonen det mulig for e-leseren å lese hvilken som helst tekstfil høyt med en naturlig stemme, og praktisk talt gjøre den om til en lydbok.

Bekymringsfri lesing med IPX8 vannbeskyttelse

PocketBook InkPad Color 2 er pålitelig beskyttet mot vannskader i henhold til IPX8-standarden. Enheten tåler nedsenking i ferskvann til en dybde på 2 meter i opptil 60 minutter uten skadelige konsekvenser.

Uansett hvor du liker favoritt boken din, kan du lese bekymringsfritt, vel vitende om at e-leseren er laget for å tåle uventet vanneksponering.

Enheten som inspirerer til leselyst

PocketBook InkPad Color 2 passer perfekt i hånden. Den er ergonomisk og enkel å bruke. E-leseren imponerer med utsøkt design og den attraktive Moon Silver-fargen. Denne kombinasjonen av lettvinthet, kvalitet og estetikk gjør InkPad Color 2 til den ideelle lese enheten du vil ha med deg hver dag.

Støtte for 25 formater, firekjerners prosessor og andre InkPad Color 2-funksjoner

PocketBook InkPad Color 2 har også:

  • 32 GB innebygd minne for ditt drømme bibliotek
  • Alle populære formater uten konvertering – e-leseren støtter 21 bok- og 4 grafiske formater, inkludert AZW, EPUB, FB2, DOC, TXT, PDF, DJVU, CBR, CBZ, JPEG.
  • Støtte for 6 lydformater – gled deg over lydbøker eller musikk i M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 og MP3.ZIP-formater;
  • Adobe DRM-støtte – lån bøker i nettbiblioteker gratis takket være Adobe DRM-teknologien;
  • Høytytende firekjerners prosessor;
  • Dual-band WiFi, PocketBook Cloud og Dropbox – for rask shopping, administrasjon av bibliotek og synkronisering med andre enheter;
  • Gratis ordbøker – 11 kombinasjoner av språk installert på forhånd og 42 kombinasjoner tilgjengelig for gratis nedlasting.

PocketBook InkPad Color 2 – lyse tider med e-lesing!

Tilbake
Aa HD