PocketBook InkPad Color: Neste side er i farger

8. februar 2021

Med sin E Ink Kaleido™ Plus skjerm på 7,8 tommer, innleder PocketBook InkPad Colour en ny epoke for lesning på brett. Dette er det ideelle lesebrettet for alle typer innhold, enten det er e-bøker i svarthvitt, fargerike tegneserier, illustrerte barnebøker, profesjonell litteratur eller lydfiler.

E Ink Kaleido™ Plus fargeskjerm: Neste steg i e-lesingsteknologi

PocketBook InkPad Color er neste steg i komfortabel lesing av fargerikt innhold på brett. Den nye E Ink Kaleido™ Plus-skjermen er en oppgradering fra ePaper E Ink Print Color-teknologien. Fargefilterets nye mønster øker lysstyrken og metningen til fargene, og bakgrunnen til sidene er hvitere. Enheten kan vise hele 4096 farger og nyanser, og man kan enkelt justere parametere som lysstyrke, kontrast, gammakorreksjon og fargemetning for hver enkelt bok eller bilde.Samtidig er alle de unike egenskapene ved E Ink-teknologien bevart: I svart-hvitt-modus har enheten en skjermoppløsning på 1404x1872 og HD-oppløsning på 300 dpi. Videre garanterer E Ink skarp kontrast og skaper heller ikke gjenskinn fra solen. Samme teknologi gjør også at enheten er svært energieffektiv.

Den beste leseopplevelsen til enhver tid

Med PocketBook InkPad Colors øyevennlige frontlys kan brukeren lese i alle typer lys, til alle døgnets tider.Frontlyset på den nye E Ink Kaleido™ Plus-skjermen har også en annen viktig funksjon: Ved å kombinere monokrompanel og fargefilter, får skjermen en kjøligere nyanse. Selv ved bruk av frontlyset på lavest lysstyrke, bidrar dette til å optimalisere skjermens optiske ytelse.

Til glede for lydbokentusiaster

PocketBook InkPad Color støtter de seks mest populære lydformatene (M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, og MP3.ZIP). Dette er gode nyheter for alle som liker å både lese og lytte til bøker. I tillegg gjør enhetens tekst-til-tale-funksjon det mulig å forvandle enhver tekstfil til talesyntese på 16 mulige språk. E-leseren kan også ved hjelp av Bluetooth kobles til trådløse hodetelefoner eller lydanlegg i bil, noe som sikrer uavbrutt lytting.

Et helt bibliotek på enhet én enhet

Utover å støtte lydfiler, støtter enheten 23 av de mest populære filformatene (19 tekstfiler og 4 bildeformater). Dette garanterer en komfortabel og enkel leseopplevelse, uten behov for å konvertere innhold i forkant.Med et internt minne på 16 GB og plass til et micro SD-kort med opptil 32 GB lagringskapasitet, er brukeren sikret nok lagringsplass til et stort bibliotek med e-bøker, bilder, lydfiler, magasiner, faglitteratur m.m..En annen fordel med modellen er at den har USB type C-tilkobling (USB 2.0 standard) for ladning og tilkobling av hodetelefoner.

Lett og elegant på farten

Selv om skjermen er stor, veier PocketBook InkPad Color likevel ikke mer enn 225 gram. Dette gjør enheten til et av verdens letteste lesebrett på 7,8 tommer. E-leserens elegante design, med en ramme i fargen «månesølv», gjør det ikke bare lett, men også stilfullt å frakte med seg et helt bibliotek på farten.

PocketBook InkPad Color har en veiledende pris på 3199 NOK, og er forventet å være i salg hos bl.a. Dustin.no og Komplett.no 1-2 uker etter lansering.

Tilbake
Aa HD