PocketBook InkPad Eo: kraftig 10,3-tommers e-note med farge E Ink Kaleido 3-skjerm

9. april 2024

PocketBook er glade for å avduke sin nyeste e-note- og e-leseenhet PocketBook InkPad Eo drevet av Android 11, med en stor 10,3-tommers farge E Ink Kaleido™ 3-skjerm, innebygd kamera og stereohøyttaler, SMARTlight og en kraftig 8 -kjerneprosessor for å sikre det upåklagelig raske arbeidet.

Den nyeste PocketBook InkPad Eo har alt for å bli en ideell gadget for arbeid, studier og underholdning!

Håndskrift- og notatekspert

InkPad Eo med en stor 10,3-tommers skjerm og PocketBook-pennen er ideell for håndskrift og notater i en bok, tegning og aktiv læring, daglige notater og annet kreativt eller rutinearbeid.

Med PocketBook-pennen er det enkelt og praktisk å ta håndskrevne notater. Brukere kan skrive ned tankene sine og ta notater uten å legge igjen en bok eller gjøre det i en egen applikasjon. InkPad Eo tilbyr en rekke verktøy for skriving, tegning og redigering, inkludert penn, blyant, pensel, flere viskelæralternativer og lassoverktøy som gjør det mulig å erstatte deler av lappen. Disse notatene kan enkelt lagres i PDF- eller PNG-formater, noe som sikrer fleksibilitet og enkel tilgang.

Kamera for å skissere eller ta notater på bilder

PocketBook InkPad Eo er utstyrt med et kamera som lar brukere enkelt ta bilder og legge til håndskrevne kommentarer eller skisser til dem.

Denne funksjonen er også et virkelig funn for planlegging av interiør og landskapsdesign. Med InkPad Eo kan brukere fotografere bestemte områder av huset eller hagen deres, og legge til tegnede elementer og merknader til bildet.

Å ta notater på et dokuments bilde, skissere nye designideer eller bare lage memes – PocketBook InkPad Eo med et kamera åpner for mange muligheter for å legge til notater direkte på bilder.

Enkel notatdeling og filoverføring

PocketBook InkPad Eo forenkler prosessen med å dele notater og filer, noe som gjør det ekstremt praktisk. Med Send-by-E-post-funksjonen kan brukere raskt sende notatene sine til én eller flere e-postadresser. Denne funksjonen muliggjør også deling av boknotater.

I tillegg, for å overføre filer til andre enheter, støtter InkPad Eo Wi-Fi-delingsfunksjonen.

Stor, fargerik og øyesikker E Ink-skjerm

PocketBook InkPad Eo har den nyeste E Ink Kaleido™ 3 fargeskjermen med imponerende optiske egenskaper: oppløsningen til et svart-hvitt-bilde er 1860 × 2480, og fargebildet er 930 × 1240. Den nye E Ink Kaleido™ 3-teknologien gir 50 % bedre oppløsning og PPI av fargebildet. PocketBook InkPad Eo kan reprodusere 4096 farger samtidig som den forblir helt øyesikker og blendingsfri. Skjermen med en 10,3-tommers diagonal lar brukerne holde en stor mengde informasjon foran øynene på én side og gir god plass til notater og notater.Andre nøkkelfunksjoner i PocketBook InkPad Eo:

  • Android 11 OS: brukere kan enkelt laste ned tredjepartsapper for lesing, håndskrift eller tekstredigering.
  • SMARTlight: I tillegg til lysstyrken, kan du også justere fargetemperaturen på skjermen, velge den varme eller kjølige tonen til frontlyset.
  • Svært kraftig prosessor: en ekstremt kraftig Octa Core (2,3 GHz) prosessor, som øker effektiviteten til e-note betydelig og forbedrer håndskriftshastigheten.
  • Innebygd stereohøyttaler: e-note støtter MP3 og WAV-formater, og har en innebygd stereohøyttaler som vil få lydbøker eller musikk til å høres bra ut.
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi (dobbeltbånd - 2,4/5GHz) og USB type C-kontakt.
  • 64 GB innebygd minne og microSD-kortspor.
  • Opprinnelig støtte for 17 bok- og grafikkformater (tallet kan økes med tredjepartsapper): AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPEG.

PocketBook InkPad Eo: din ultimate notatopplevelse.

Tilbake
Aa HD