Ny PocketBook InkPad Lite: rimelig komfort i stor skjerm

2. august 2021

PocketBook er stolte over å annonsere sin helt nye e-leser InkPad Lite med en E Ink Carta™-skjerm på 9,7 tommer, som gjør lesing på en stor skjerm enda rimeligere! Produktet vil bli tilgjengelig høsten 2021.

Den nye enheten med stor skjerm og SMARTlight-funksjonen, oppdatert design og kontrollknapper på sidepanelet garanterer brukeren feilfri, komfortabel lesing.

Kombinasjonen av en stor skjerm, en rimelig pris og mange muligheter for å arbeide med tekst – brukere kan opprette notater og bokmerker, utheve og lagre essensielle deler av teksten, bruke en ordbok – gjør InkPad Lite til et uunnværlig verktøy for selvutvikling og studier.

Større skjerm - eksepsjonell e-leseopplevelse

PocketBook InkPad Lite er utstyrt med en skjerm på 9,7 tommer, som er ideelt for alt innhold: fra vanlig skjønnlitteratur til profesjonell litteratur og lærebøker. En stor diagonal lar deg vise mer tekst på skjermen, og er mer praktisk for lesere med synsproblemer, som kan justere fontstørrelsen til å passe deres behov. Og ikke glem E Ink Carta™-teknologien, som får skjermen til e-leseren så nær som mulig en vanlig trykt bok, og er dermed helt trygg for øynene.

Flere muligheter med SMARTlight

I motsetning til tradisjonelle frontlys, lar SMARTlight-teknologien brukere justere fargetemperaturen på skjermen, ikke bare lysstyrken. Det lar brukere lese med maksimal komfort i alle slags lys, og velge varm eller kjølig frontlys avhengig av humør og preferanser. Den automatiske modusen vil endre innstillingene i henhold til tiden på døgnet. Lesere kan i tillegg opprette sine egne maler med innstillinger for lysstyrke, og så raskt justere skjermen til sitt behov på rett tidspunkt.

Helt ny design, kontrollknapper på siden og kompakthet

PocketBook InkPad Lite har et nytt behersket og pragmatisk design, som vil appellere til de som elsker klassikerne. Men modellens hovedinnovasjon er kontrollknappene, som har blitt flyttet fra nederst på enheten til panelet på høyre side. For mange brukere vil e-leseren bli mer ergonomisk og praktisk, da de kan skifte side ved hjelp av knappene på siden. Og takket være G-sensor, som oppdager enhetens skjermorientering, passer InkPad Lite like god for lesere som er høyrehendt og venstrehendt. Størrelsen til InkPad Lite er også gode nyheter for brukerne. Dimensjonene til e-leseren er 236,2 × 173 × 7,9 mm, som gjør den til en av de mest kompakte enhetene i sin kategori for skjermstørrelse.

Støtte for et stort antall formater uten konvertering

En av de mange fordelene til hver PocketBook e-leser er at de støtter et stort antall formater. PocketBook InkPad Lite vil også glede brukere med sin utrolige valgfrihet: enheten støtter 19 bokformater og 4 bildeformater. Det betyr at e-leseren kan åpne bøker, dokumenter og bilder i alle de mest populære formatene, og brukerne behøver ikke å kaste bort tid med å konvertere filer.

Wi-Fi og innebygde nettskytjenester

Takket være PocketBook Cloud og PocketBook Reader-appen kan brukere synkronisere bøker (og hele biblioteker) mellom forskjellige enheter. I tillegg kan brukere overføre bøker til e-leseren med få klikk ved hjelp av Dropbox og Send-to-PocketBook-tjenestene, sammen med innebygd Wi-Fi.

Dual-core prosessor og kraftig batteri

PocketBook InkPad Lite er utstyrt med en kraftig dual-core prosessor, som gir høy hastighet ved lasting av bøker og applikasjoner, og jevn sideskift. Takket være batteriet på 2200 mAh, kan e-leseren brukes i opp til en måned på en enkel lading.

9,7-tommers PocketBook InkPad Lite gjør det enklere enn noen gang å bli begeistret av e-lesing.

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD