PocketBook InkPad X Pro: utmerket notat- og leseopplevelse på en stor 10,3 tommers skjerm

9. august 2023

PocketBook er begeistret over å kunngjøre den etterlengtede e-note- og leseenheten – PocketBook InkPad X Pro. Den nyeste e-note drevet av Android™, har en fantastisk 10,3-tommers E Ink Mobius™-skjerm, som støtter håndskrift og kommer med en Wacom-stylus. Enheten støtter også lydformater, har Bluetooth® og den justerbare SMARTlight-funksjonen.

Møt PocketBook InkPad X Pro e-note og e-leser med et beskyttende deksel i et detalj sett denne våren!

Les, studer og arbeid mer effektivt med håndskrift-funksjonen

PocketBook InkPad X Pro tar opplevelsen av å samhandle med digitalt innhold til neste nivå! Med Wacom-pennen kan brukere ta presise håndskrevne margnotater mens de leser eller skriver i en separat applikasjon. Du trenger ikke lenger å bruke ekstra tid på å ta notater i teksten eller lagre en idé - bare ta en stylus og skriv alt ned praktisk uten å måtte avbryte lesingen. Alle notatene dine blir lagret i PDF- eller PNG-format og kan lastes opp til en skytjeneste for overføring til en annen enhet.

Håndskrift-funksjonen er et virkelig funn for ivrige lesere, studenter og bare alle som jobber med tekster. Med InkPad X Pro kan du forbedre produktiviteten betraktelig, siden notater kan tas raskere og mer effektivt enn å skrive på et tastatur eller i en notisblokk av papir.

Stor og øyevennlig skjerm for perfekt lesing

PocketBook InkPad X Pro er fullpakket med en 10,3-tommers skjerm E Ink Mobius™ med 1404 × 1872 oppløsning og 227 PPI. En stor og øyevennlig skjerm gir enestående komfort for lesing av enhver type innhold: vanlige skjønnlitterære og faglitterære bøker, forretning og faglitteratur, lærebøker og tidsskrifter. Brukere kan enkelt justere tekststørrelsen etter behov: den 10,3-tommers skjermen kan vise en betydelig mengde tekst, selv når skriftstørrelsen økes. Takk være E Ink-teknologien er e-note sin skjerm øyevennlig og uten refleksjoner, slik at du kan nyte bevisst og trygg lesing når som helst og hvor som helst.

Drevet av Android e-note

PocketBook InkPad X Pro kjører på Android-plattformen for å gi brukerne ekstra frihet til å bruke tredjepartsapper. Fra nå av kan brukere installere en rekke mobile applikasjoner for lesing eller håndskrift på enheten, slik at de kan tilpasse brukeropplevelsen i henhold til deres preferanser.

Nyt lydbøker og musikk

Du kan bruke enheten ikke bare til å skrive eller lese, men også til å lytte til lydbøker! Nyt alle lydfiler i MP3- og WAV-formater ved å koble e-note til trådløse hodetelefoner eller høyttalere via Bluetooth.

Ekstra lesekomfort med SMARTlight

SMARTlight-funksjonen sikrer sikker lesing under alle lysforhold. Med det adaptive frontlyset kan brukere justere både lysstyrken og fargetemperaturen på skjermen, og velge mellom varme eller kalde toner for å gjøre leseopplevelsen enda mer komplett.

Andre bemerkelsesverdige PocketBook InkPad X Pro-funksjoner:

  • Quad Core-prosessor og 2 GB RAM for jevn lesing og arbeidsflyt;
  • 32 GB innebygd minne: nok plass til et stort bibliotek, alle notater og opptak;
  • Støtte for 18 bok- og grafikkformater: AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPG, JPEG;
  • Enheten drives av Android 8.1 OS;
  • Bluetooth, WiFi og USB type C-kontakt;
  • Wacom-stylus og beskyttende deksel med dvale-funksjon er inkludert i settet for detaljhandel.

PocketBook InkPad X Pro – 10,3-tommers e-note og leseenhet for arbeid og glede!

Tilbake
Aa HD