Firmware 6.0 for PocketBook Touch HD 3: nytt design og enestående egenskaper

26. mars 2020

Fra 26 mars, 2020, vil den nye versjonen av firmware 6.0 være tilgjengelig for PocketBook Touch HD 3 e-lesere. Det er den største oppdateringen i nyere år, som endrer utformingen av hovedmenyen og appene, og legger også til det nye e-bokformatet EPUB3.

Snart vil firmware versjon 6.0 bli tilgjengelig for PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro og andre modeller som støttes.

For å forbedre maksimal komfort for brukerne, går PocketBook fremover ved å ikke bare utvikle nye produkter, men å også regelmessig oppdatere eksisterende modeller. Den siste versjonen av firmware 6.0 er en stor oppdatering som vil gjøre PocketBook Touch HD 3 enda mer praktisk og moderne:

  • Alle applikasjonene får nytt brukergrensesnitt, og varsler, kontroll og app-paneler også har blitt redesignet. I tillegg har bokkortet også fått et nytt utseende. Vi bør også nevne den oppdaterte lydbokappen, som vil gjøre det enklere å lytte til og sortere lydfiler.
  • Møt det nye bokformatet i e-leseren din. Programvareoppdateringen din fyller arsenalet til PocketBook Touch HD 3 med et nytt ebokformat - EPUB3. Det betyr at enheten nå støter 20 bokformat, som er banebrytende.
  • Oppdatert design av hovedmenyen: i tillegg til tilgjengelige og nylig leste bøker, vil hovedmenyen vise en liste av anbefalt liternatur (bestselgere, nyheter, ukens bok). Du kan nå også tilpasse startskjermens brukergrensesnitt ved å legge til ikonene til appene du trenger, aktivere eller deaktivere bokanbefalinger.
  • Firmware 6.0 revurderer og forenkler autoriseringssystemet: du kan nå logge inn på PocketBook Cloud, PocketBook Store og andre tjenester med én konto. Brukeren har i tillegg nå muligheten til å logge inn på kontoen via smarttelefonen i PocketBook-appen ved å skanne en QR-kode.
  • Forbedret ytelse av PocketBook Touch HD 3: raskere start fra hvilemodus, raskere respons fra berøringspanelet, raskere og jevnere håndskrift.

Den nye versjonen av firmware 6.0 introduserer store endringer i PocketBook Touch HD 3, så kast ikke bort tiden og oppdater e-leseren din så du kan nyte et nytt nivå av behagelig e-lesing.

Om du eier en annen modell - følg med på kunngjøringene, da i nær fremtid vil den nye firmwaren bli tilgjengelig for PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro og andre modeller som støttes.

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD