PocketBook Verse: en ny generasjon av letthet og enkel lesing

5. september 2023

PocketBook kunngjør sin eksepsjonelt brukervennlige, kompakte og lette 6-tommers PocketBook Verse e-leser, rettet mot å gi alt som trengs for komfortabel lesing. Den nye PocketBook Verse har en øyevennlig E Ink Carta™-berøringsskjerm og adaptiv SMARTlight, har microSD-spor og støtter PocketBook Cloud.

Like øyevennlig som en trykt side

PocketBook Verse er den perfekte følgesvenn for ivrige lesere. Med sin 6-tommers HD-berøringsskjerm E Ink Carta™ er lesingen behagelig og fornøyelig. Skjermen av høy kvalitet gir en papirlignende leseopplevelse, og sikrer timevis med lesing uten belastning eller tap av fokus. Si farvel til gjenskinn i sterkt sollys, siden skjermene til E Ink e-lesere lar deg lese hvor som helst og når som helst. Den perfekte klarheten og lesbarheten gjør hvert ord levende på siden.

Mer frihet med det adaptive SMARTlight

Opplev den ultimate komforten med PocketBook Verse, designet for å følge deg dag og natt. Med SMARTlight-teknologi kan brukerne tilpasse parameterne for skjermen til alle lysforhold, justere skjermens lysstyrke og fargetemperatur. Nå kan du sømløst tilpasse fargetonen på siden uten å avbryte lesingen – bare skyv fingeren langs siden av skjermen. Du kan også lagre dine foretrukne maler for skjerminnstillinger og aktivere dem senere for å nyte en personlig leseopplevelse når som helst.

Lesing uten begrensninger med støtte for 25 formater

PocketBook Verse støtter 25 bok- og grafiske formater, inkludert ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG og PNG, så det er ikke nødvendig å konvertere filene dine lenger. Med PocketBook kan leserne glemme problemet med filkonvertering og spare dyrebar tid. Verse tilbyr også kompatibilitet med tjenester for nettbaserte bibliotek, takket være sin støtte for Adobe DRM. Det har aldri vært enklere å låne bøker på nett!

Spor for minnekort og en måneds lesing fra én lading

Med PocketBook Verse vil du aldri gå tom for utvalg lesestoff. Enheten kommer med 8 GB innebygd minne, som gir nok plass til å lagre flere tusen bøker i e-leseren din. Enheten har også et spor for minnekort som støtter opptil 128 GB, slik at du kan utvide ditt virtuelle bibliotek til over 15 tusen e-bøker, avhengig av formatet og kvaliteten på hver nedlastede fil. Verse utmerker seg også når det gjelder energieffektivitet: en enkelt full ladning driver enheten for opptil en måneds aktiv lesing.

Utmerket kombinasjon av komfort og stil

PocketBook Verse er en kompakt enhet som bare veier 182 g og som lett får plass i sekk eller vesken. Med en perfekt blanding av mekaniske kontrollknapper og en berøringsskjerm tilbyr e-leseren enkel navigering og en intuitiv leseopplevelse. Designet for å imponere, viser Verse et slankt og stilig utseende som utfyller enhver stil. Dens minimalistiske design og iøynefallende Bright Blue og Mist Grey farger gir et snev av raffinement til din økt med lesning.

Flotte utvalg lesestoff med gratis ordbøker og skytjenester

Med innebygd Wi-Fi gir PocketBook Verse rask tilgang til nettbaserte bokhandlere, slik at du enkelt kan bla gjennom og kjøpe bøker fra en rekke kilder. Ta kontroll over hele biblioteket ditt og synkroniser filene dine på tvers av flere enheter ved hjelp av PocketBook Cloud, mens Dropbox muliggjør rask levering av e-bøker direkte til enheten din.

Brukere kan også glede seg over bekvemmeligheten av 11 forlastede ordbøker og utforske ytterligere 42 kombinasjoner av språk, tilgjengelig for gratis nedlasting. Enten du lærer et nytt språk eller forbedrer språkkunnskapene dine, er PocketBook Verse den perfekte følgesvennen for språkentusiaster.

PocketBook Verse – det nye kapittelet med brukervennlig e-lesing.

Tilbake
Aa HD