PocketBook Verse Pro Color: superkompakt e-leser med fargeskjerm E Ink Kaleido™ 3

4. juni 2024

PocketBook kunngjør stolt sin nyeste e-leser – PocketBook Verse Pro Color, en 6-tommers modell med den nyeste E Ink Kaleido™ 3-fargeskjermen, designet for å gi en oppslukende lese- og lytteopplevelse. Verse Pro Color er både kompakt og kraftig, og byr på avanserte funksjoner og egenskaper som IPX8 vannbeskyttelse, støtte for lydbøker via Bluetooth, Text-to-Speech-funksjon, tilpasningsdyktig SMARTlight og en Quad Core-prosessor.

Den nye kompakte Verse Pro Color lover en enestående fargeleseopplevelse for ivrige bokentusiaster som er vant til aldri å skille seg fra en bok.

Les i farger med den nyeste E Ink Kaleido™ 3-skjermen

PocketBook Verse Pro Color er en 6-tommers e-leser med den banebrytende E Ink Kaleido™ 3 fargeskjermen, og tilbyr en 50 % forbedring i oppløsning og PPI for perfekt e-lesing i farger. Med en sort-hvitt bildeoppløsning på 1072 x 1448 og en farge bildeoppløsning på 536 x 724, leverer Verse Pro Color enestående klarhet og detaljer. Med gjengivelse av 4096 farger og nyanser, tilbyr PocketBook Verse Pro Color en blendingsfri e-leseopplevelse som er behagelig for øyne. Dens optiske egenskaper er så nær vanlige trykte sider som mulig.

SMARTlight for øyevennlig lesing i enhver belysning

SMARTlight forbedrer leseopplevelsen ved å tilby et tilpassbart frontlys. Brukere kan tilpasse sine lys, fra en kjølig blåtone for lesing i dagslys til en varm og beroligende gul nyanse for kveldslesing. Med manuell modus kan brukerne justere lysstyrken og velge mellom varme eller kjølige toner, samt lagre tilpassede innstillinger for enkel veksling. I automatisk modus tilpasser SMARTlight intelligent lysstyrken og fargetemperaturen basert på tidspunktet på dagen, slik at forholdene alltid er optimale.

Mange alternativer for entusiaster av lydbøker

PocketBook Verse Pro Color er en ideell gadget, ikke bare for lesing, men også for å lytte til lydbøker. E-leseren støtter 6 lydformater og har Bluetooth 5.4 for praktisk tilkobling med hodetelefoner og andre enheter. Brukere kan kjøpe lydbøker hvor som helst og lytte til dem på Verse Pro Color!

En annen funksjon som entusiaster vil sette pris på er Text-to-Speech, som lar deg gjøre enhver tekstfil om til en analog av en lydbok. Mens de kjører bil eller lager middag, trenger brukerne ikke lenger å pause eventyrene sine: med bare to klikk vil Verse Pro Color begynne å lese boken høyt. Text-to-Speech-funksjonen har et bredt utvalg av naturlige mannlige og kvinnelige stemmer som vil lese tekstfiler høyt på ett av de 26 tilgjengelige språkene.

Nyt bekymringsfri lesing med IPX8 vannbeskyttelse

Sertifisert for å tåle å være nedsenket i ferskvann opptil 2 meters dybde i 60 minutter, gjør PocketBook Verse Color Pro det mulig for brukere å fordype seg i favorittboken sin, enten de tar et bad eller slapper av ved bassenget. Designet for en aktiv livsstil, kombinerer Verse Color Pro kompakthet og funksjonalitet med robust vannmotstand, og gir brukerne friheten til å lese mens de er på farten uten bekymringer om vanneksponering. Med IPX8-beskyttelse kan brukere føle seg trygge på å lese i alle miljøer, enten de er fanget i regnet eller nyter en avslappende lesning med favorittboken.

Kompakthet, ergonomi og lang batterilevetid

Nyt fargerikt innhold hvor som helst med den kompakte og lette 6-tommers PocketBook Verse Pro Color, som tilbyr komfortabel lesing både hjemme og på farten. Med sine kompakte dimensjoner og lette design kan den sammenlignes med en liten papirblokk, men den kan lagre tusenvis av bøker. Det er enkelt å navigere i Verse Pro Color med berøringsskjermen eller mekaniske knapper. Enheten ligger ikke bare perfekt i hånden, men skiller seg også ut for sin stilige design. I tillegg, takket være den energieffektive E Ink-skjermen, kan e-leseren fungere i opptil 1 måned uten å måtte lades opp.

25 formater, Quad Core-prosessor og andre Verse Pro Color-funksjoner

  • 25 formater uten konvertering - PocketBook Verse Pro Color støtter alle de mest populære bok- og grafikkformatene, inkludert CBR og CBZ tegneserieformater.
  • Støtte for 6 lydbokformater - lytt til lydfiler i M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 og MP3.ZIP-formater.
  • Quad-core prosessor - for rask navigering og perfekt leseopplevelse.
  • 16 GB innebygd minne - for et stort bibliotek, som alltid er tilgjengelig.
  • Dual-band Wi-Fi (2,4/5 GHz) - for praktisk nettsurfing.
  • PocketBook Cloud og Dropbox-tjenester – administrer bøkene dine og synkroniser dem enkelt.
  • Forhåndsinstallerte ordbøker - 11 forhåndsinstallerte språkkombinasjoner og 42 kombinasjoner tilgjengelig for nedlasting.

PocketBook Verse Pro Color: din fargerike side av e-lesing

Tilbake
Aa HD