PocketBook Verse Pro: nyeste teknologi for e-lesere i en kompakt kropp

5. september 2023

PocketBook er begeistret for å annonsere en 6-tommers toppklasse e-leser Verse Pro som kombinerer uovertruffen funksjonalitet med eksepsjonell kompakthet. Designet for å løfte leseopplevelsen din til nye høyder, har PocketBook Verse Pro av avanserte funksjoner som støtte for lydbøker og Text-to-Speech med Bluetooth, justerbart SMARTlight, og IPX8 vannbeskyttelse.

Bok-lignende opplevelse for glede av å lese

PocketBook Verse Pro har en 6-tommers E Ink Carta™-skjerm med en HD-oppløsning på 1072 × 1448 og 300 PPI. Du kan fordype deg i e-lesing uten å bekymre deg for anstrengelser for øynene: Enheten har de optiske egenskapene så nær de til en trykt side som det er mulig for en gadget. E Ink-skjermen blender ikke i sollys, noe som gjør den ideell for utendørs lesing, mens sidens klarhet og perfekt skarp tekst lover at du vil få en ekte glede av e-lesing. Og det som alltid er verdt å nevne: den energieffektive E Ink-teknologien sikrer opptil én måneds lesing på én enkelt lading.

SMARTlight-teknologi og dark mode

Ytterligere to funksjoner som spesielt bidrar til komfort er SMARTlight og dark mode. I manuell modus lar SMARTlight deg stille inn lysstyrke og velge varm eller kald tone for skjermen, og lagre innstillingene dine for enkel bytte i fremtiden. Mens den er i automatisk modus, vil SMARTlight justere lysstyrken og fargetemperaturen i henhold til tiden på dagen. Dark Mode forbedrer leseopplevelsen i dårlig belysning, og gjør bakgrunnen mørk og teksten hvit, noe som kan bidra til å redusere belastningen på øynene.

Text-to-Speech og lydbøker

PocketBook Verse Pro støtter Tekst-til-Tale-funksjonen, som kan forvandle en hvilken som helst tekstfil til et lydspor, og lese den opp på ett av 26 tilgjengelige språk. Bytt fra å lese en bok til å lytte til den når som helst: bare to klikk og e-leseren begynner å lese høyt mens du gjør din daglige rutine. De naturlig klingende stemmene tilgjengelige med Text-to-Speech garanterer at boken din ikke mister noen detaljer eller vekt.

Enheten tilbyr også støtte for 6 populære lydformater, noe som gjør den til et godt valg for å lytte til lydbøker. Med Bluetooth-teknologi kobler e-leseren seg enkelt til trådløse hodetelefoner eller bilens lydsystemer, og sikrer uavbrutt glede for lytting.

IPX8 vannbeskyttelse for lesing uten grenser

Designet for å tåle vannskader, oppfyller PocketBook Verse Pro IPX8-standarden. Det betyr at e-leseren kan senkes ned i ferskvann på opptil 2 meters dyp i opptil 60 minutter uten skadelige effekter. Enten du leser i badekaret eller i nærheten av bassenget, kan du dykke ned i favoritt boken din uten å bekymre deg for eksponering av vann.

Attraktiv design og kompakthet

PocketBook Verse Pro er perfekt kompakt, har stilig utseende og gjennomtenkt ergonomi. I attraktive Azure eller Passion Red-farger skiller e-leseren seg ut fra mengden og utstråler en førsteklasses estetikk. Å navigere gjennom sidene er en lek, med valget mellom enten berøringsskjermen eller de praktiske mekaniske knappene plassert nederst. Dens kompakte størrelse på kun 108 × 156 × 7,6 mm, og ergonomisk design sikrer behagelig lesing hvor som helst, ved å holde enheten med én hånd.

"25 formater, en måned med lesing uten å lade, og andre Verse Pro-funksjoner.

  • Alle populære formater uten konvertering: e-leseren støtter 25 formater, inkludert alle de vanligste: ACSM, AZW, AZW3, CBR, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, PNG, TIFF;
  • Adobe DRM-støtte: lån bøker fra nettbiblioteker takket være Adobe DRM-teknologi;
  • Støtte for 6 lydformater: MP3, MP3.zip, OGG, OGG.zip, M4A, M4B;
  • Opptil en måned med arbeid på en enkelt lading: utrolig energieffektivitet gjør Verse Pro til en ideell gadget for både hverdagsbruk og reiser;
  • PocketBook Cloud-tjeneste og Wi-Fi: for praktisk shopping, synkronisering og administrasjon av bibliotek;
  • 16 GB intern lagring: nok plass til et imponerende bibliotek;
  • Automatisk rotering av skjerm: endre skjermens orientering for enda bedre lesning;
  • Forhåndsinstallerte ordbøker: 11 kombinasjoner av språk og 42 kombinasjoner tilgjengelig for nedlasting gratis;
  • Letthet og kompakthet: vekten på enheten er bare 186 g.

PocketBook Verse Pro: den klare e-lese-stjernen med førsteklasses funksjoner

Tilbake
Aa HD