PocketBook Verse Pro er kåret til den beste e-leseren i Norge

22. mai 2024

PocketBook Verse Pro er den beste enheten for e-lesing ifølge Best-i-Test. Eksperter fra det norske nettstedet Best-i-Test tildelte enheten førsteplassen i deres uavhengige test av e-lesere. I tillegg sikret PocketBook InkPad Color 3 en plass i topp 3 på denne rangeringen.

Som en del av sin uavhengige studie sammenlignet det populære norske nettstedet Best-i-Test 9 e-lesere fra velkjente merker: PocketBook, Kobo, Kindle og Remarkable. Den kompakte og produktive PocketBook Verse Pro fikk høyest poengsum og ble kåret til den beste e-leseren.

Best-i-Test-eksperten fremhevet flere funksjoner ved PocketBook Verse Pro, inkludert dens enkle synkronisering av e-bøker, brukervennlig mobilapp og PocketBook Cloud. De roste også dens utmerkede batterilevetid, som lar brukere nyte lesingen i mer enn en måned uten å måtte lade. I tillegg bemerket eksperten støtte for Text-to-Speech og lyd, samt enhetens letthet og variasjon i fargevalg på kroppen.

Når det gjelder PocketBook InkPad Color 3, som sikret seg tredjeplassen i rangeringen, understreket Best-i-Test den store fargeskjermen, som er perfekt for å lese bøker med fargeillustrasjoner og aviser. Dessuten ble InkPad Color 3 hyllet som en utmerket leseenhet for hele familien!

Den overbevisende seieren til Verse Pro og den ærefulle tredjeplassen for InkPad Color 3 er en ny demonstrasjon av innovasjonen og funksjonaliteten til PocketBooks e-lesere, som er ideelle enheter for elektronisk lesing som er behagelig for øyne.

Les anmeldelsen her!

Tilbake
Aa HD