PocketBook Viva – full fargeskala og alle lydfunksjoner mulig for e-leser

13. desember 2022

PocketBook lanserer PocketBook Viva, den første farge-e-leser i Europa med den banebrytende E Ink GalleryTM 3-skjermen. Den innovative 8-tommers skjermen kan vise en full fargeskala, noe som gjør fargeinnholdet på den øyevennlige E Ink-skjermen lysere enn noensinne.

PocketBook Viva imponerer også med en innebygget høyttaler og tekst-til-tale-funksjon, IPX8-vannbeskyttelse og et adaptivt SMARTlight. Enheten fikk også en kraftig quad-core prosessor og 64 GB minne til å samle tusenvis av bøker. Ultramoderne design med sidekontroll-knapper og upåklagelig ergonomi gjør PocketBook Viva til en e-leser som inspirerer til lesning ved første øyekast og berøring.

Color PocketBook Viva vil dukke opp i butikkhyllene i slutten av første kvartal 2023 til en pris på kun 599 EUR. Det er tid for å åpne en ny side med e-leser i farger!

Møt den mest fargerike E Ink Gallery 3-skjermen

PocketBook Viva er den første e-leseren i Europa som bruker den revolusjonerende farge E Ink Gallery 3-skjermen. Hver eneste piksel er fylt med fargepigmenter, noe som gjør fargekombinasjonene rikere og mer mettede. E Ink Gallery 3 ble skapt basert på den nye tilnærmingen som ikke innebærer bruk av Color Filter Array, som gjør det mulig å vise hele fargespekteret. Både farge- og svart-hvitt-bildet har nå samme høye oppløsning på 1440 × 1920 og 300 PPI.

Den innovative E Ink Gallery 3-fargeskjermen har alle de unike egenskapene og optiske egenskapene til den klassiske E Ink, noe som gjør e-leseren ekstremt energieffektiv og øyesikker. I tillegg, takket være E Ink ComfortGazeTM-teknologi, kan effekten av "blått lys" på brukernes øyne reduseres.ComfortGaze frontlysteknologi reduserer Blue Light Ratio (BLR) med opptil 60 prosent sammenlignet med forrige generasjon frontlys-design, noe som gir ekstra komfort og beskyttelse.

8-tommers skjermen i bok-størrelse passer perfekt til alt innhold: fra vanlige bøker til tegneserier, magasiner eller dokumenter med grafer og tabeller.

Takket være SMARTlight-funksjonen kan ikke brukerne bare justere lysstyrken, men også fargetemperaturen på skjermen, og velge den varme eller kjølige tonen på frontlyset.

Innebygd høyttaler og mange andre lydfunksjoner

PocketBook Viva er en ideell e-leser for fans av lydbøker: den støtter 6 lydformater, har en innebygd høyttaler, Bluetooth og tekst-til-tale-funksjon.

Bare trykk på Spill for å nyte en lydbok hvor som helst, når som helst og uten ekstra enheter. E-leseren er utstyrt med Bluetooth-versjon 5.2 for rask tilkobling med trådløse hodetelefoner, høyttalere eller andre lydsystemer. Med tekst-til-tale-funksjonen kan e-leseren lese en hvilken som helst tekstfil med naturlig lydende stemmer høyt og gjøre den om til en lydbok.

Estetisk perfeksjon og ergonomi

PocketBook Viva er et ekte kunstverk som kombinerer raffinert eleganse, gjennomtenkt ergonomi og komfort, noe som er viktig for daglig bruk. Til tross for den store skjermen forblir e-leseren lett og kompakt. Sidekontroll-knappene gjør det så behagelig som mulig å holde og kontrollere enheten. Og takket være G-sensoren, som automatisk roterer skjermen, er e-leseren perfekt og komfortabel for både venstre- og høyrehendte brukere

IPX8-vannbeskyttelse

PocketBook Viva er beskyttet mot påvirkning av vann i henhold til IPX8-standarden. Det betyr at e-leseren tåler nedsenking i ferskvann til en dybde på 2 meter i en periode på opptil 60 minutter uten skadelige konsekvenser. Beskyttelsen mot vann gir mer selvtillit til brukerne, når de blir fanget i regnet eller slapper av med favorittboken i badekaret.

Quad-core prosessor og andre PocketBook Viva-funksjoner:

  • 64 GB innebygd minne - for et stort bibliotek, som alltid er tilgjengelig;
  • Rekordmange formater uten konvertering – PocketBook Viva støtter 23 formater (19 bøker og 4 grafiske formater), inkludert tegneserieformater;
  • Støtter 6 lydbokformater - hør på lydfiler i M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 og MP3.ZIP-formater;
  • Kraftig quad-core prosessor;
  • Dual band WiFi og PocketBook Cloud-tjenester - for synkronisering med andre enheter og praktisk administrasjon av biblioteket;
  • Det store antallet ordbøker - i tillegg til 11 forhåndsinstallerte språkkombinasjoner, gir brukerne 42 kombinasjoner som er tilgjengelig for gratis nedlasting.

PocketBook Viva - full av farger, full av superkrefter!

Tilbake
Aa HD