PocketBook InkPad 3 Pro – din storskjerm leseekspert

30. juli 2019

PocketBook er glade for å presentere PocketBook InkPad 3 Pro – den nye utgaven av 7.8-tommer lesebrett, nå med vannbeskyttelse og Bluetooth. Disse nye funksjonene sammen med et elegant design, SMARTlight og lydutgang gjør den nye modellen av PocketBook til en skikkelig proff i utvalget av lesebrett.

Store muligheter med stort lesebrett

Ny PocketBook InkPad 3 Pro i bokstørrelse er utstyrt med 7.8-inch E Ink Carta™ HD (1404 x 1872) skjerm med 300 DPI. En slik skjerm tillater en virtuell fjerning av grenseområdet mellom tradisjonell og elektronisk side ettersom størrelsen på lesebrettet gjør det så likt den gjennomsnittlige trykte boken som mulig. Den nyeste generasjonen skjerm lar deg glemme at du leser fra et lesebrett. Øynene føler ikke noe press og informasjonen oppfattes bedre – akkurat som når du leser en vanlig papirbok.

Tre inn i lesingens frihet

Du kan trygt nyte lesing hvor som helst med PocketBook InkPad 3 Pro: ligge i badekaret eller ved bassenget, på stranda eller til og med i regnet. Det nye lesebrettet er vanntett fra innsiden og ut. Et mikrotynt belegg beskytter den interne elektronikken sikkert mot potensiell skade forårsaket av eksponering for fukt eller væske. Med IPX8 kan enheten senkes i ferskvann til en dybde på opp til 2 meter i opp til 60 minutter uten skadevirkninger.

Bedre beskyttelse med etui

For å gi ekstra beskyttelse mot mekanisk skade leveres PocketBook InkPad 3 Pro et praktisk svart etui. Dessuten vil bruk av etui øke lesebrettets effektivitet. PocketBook InkPad 3 Pro har en innebygget deksel-sensor som automatisk setter enheten i dvalemodus hver gang du putter den i et etui.

Smarte justeringer for din smarte livsstil

SMARTlight teknologi er mer enn bare et enkelt frontlys. Denne funksjonen vil automatisk balansere lysstyrke og fargetemperatur på skjermen, avhengig av lys og tid på dagen.Brukeren kan manuelt justere lysstyrke og fargetemperatur på frontlyset som lyser på boksiden. I tillegg er det mulig å opprette maler med forskjellige justeringer av skjermens lysstyrke, noe som forenkler bruk av lesebrettet og sparer deg for tid.

Ikke bare for lesere, men også for lyttere

PocketBook InkPad 3 Pro er skapt for å maksimere mulighetene for hver bruker, du kan ikke bare lese bøker, men også lytte til dem, takket være mikro USB lydadapter og Bluetooth trådløs tilkobling. Lesebrettet støtter de to mest populære lydformatene mp3 og m4b så du kan lytte til og bokmerke dine favoritt lydbøker med komfort hvor som helst. Eller bare lytte til musikk mens du leser!

En annen nyttig funksjon PocketBook InkPad 3 Pro har som det er verdt å nevne er tekst-til-tale, som gjør lesebrettet ditt til en virkelig historieforteller. Takket være tekst-til-tale kan enheten din konvertere teksten på lesebrettet til tale og lese høyt fra enhver tekstfil i lesebrettets bibliotek.

Hurtigtenkende enhet for enhver oppgave

PocketBook InkPad 3 Pro er utstyrt med en høytytende dobbelkjerne prosessor og 1 GM RAM, som øker lesebrettets hastighet vesentlig. Først av alt øker det oppstartshastigheten for applikasjoner og tjenester, så vel som jevn sideveksling.

Et batteri på 1900 mAh sørger for uker med spennende lesing uten opplading. Lesebrettets interne minne er utvidet til 16 GB, noe som lar deg lagre et elektronisk bibliotek på mer enn 3000 bøker.PocketBook InkPad 3 Pro støtter 19 bok- og 4 grafiske formater (JPEG, BMP, PNG og TIFF). Og alle disse filene kan enkelt lastes ned til lesebrettet takket være innebygget Wi-Fi og online tjenester: Dropbox, Send-to-PocketBook og PocketBook Cloud.

I tillegg forenkler forhåndsinstallerte Abbyy Lingvo® ordbøker med 24 språk-kombinasjoner ikke bare lesing og oversetting av utenlandsk litteratur, men det gjør også PocketBook InkPad 3 Pro til den uunnværlige assistenten på reise.

Stilig og lett lesebrett – en ideell ledsager

PocketBook InkPad 3 Pro utmerker seg ikke bare med en stor HD-skjerm med en diagonal på 7,8 tommer. Med målene 195 x 136.5 x 8 mm er vekten på bare 225 gram, noe som lar deg ta den med både på hverdagsturer i byen og på lengre ekspedisjoner.

Lesebrettet skiller seg også ut med sitt stilige og gjennomtenkte design som korresponderer med de siste globale trendene. Ikke bare ser lesebrettet bra ut, det er også ekstremt ergonomisk og bekvemt å bruke – lett å holde og kan kontrolleres med bare en hånd.

PocketBook InkPad 3 Pro – skikkelig proff i verdenen av lesebrett

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD