Dine favorittbøker – nå enda mer levende

1. juli 2021

PocketBook har gode nyheter i dele: Tekst-til-tale-funksjonen er oppdatert, noe som gjør det enda bedre å lese og lytte til bøker på én og samme tid!

Oppdateringen innebærer at alle PocketBook-enheter med lydstøtte nå får nye og mer levende stemmer. Den første modellen oppdateringen vil være tilgjengelig på er PocketBook InkPad 3 Pro. Innen to måneder vil stemmene også være tilgjengelig på PocketBook Touch HD 3, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad X, PocketBook Color, PocketBook InkPad Color.

Hva er tekst-til-tale?

Tekst-til-tale, også kalt talesyntese, er et program som gjør tekst om til tale. Fordi brukeren kan lese og lytte parallelt – eller bare lytte – er funksjonen er spesielt nyttig for svaksynte og personer med dysleksi eller andre lesevansker. En innvending mot bruk av talesyntese har vært at det er en «irriterende robotstemme». Men med PocketBooks oppdatering vil enhver tekstfil nå kunne leses opp med en mer naturlig stemme – som om opplesningen gjøres av en ekte person.

De nye tekst-til-tale-stemmene er utviklet av ReadSpeaker, en global stemmespesialist som tilbyr over 90 ulike stemmer på mer enn 30 ulike språk. Stemmeoppdateringen vil være tilgjengelig på alle PocketBooks lesebrett med lydstøtte. Det eneste brukerne må gjøre, er å velge sin foretrukne stemme, og på et blunk gjøres lesebrettet om til en historieforteller.

Utforsk tekst-til-tale på nytt, med nye naturlige stemmer

De nye stemmene gjør forskjellen mellom tekst-til-tale og vanlige lydbøker minimal. Men i motsetning til lydbøker vil verktøyet gjøre enhver tekstfil mulig å lytte til, uavhengig om den eksisterer som lydfil eller ei. Studielitteratur, magasiner, bokutgivelser og tegneserier blir raskt og enkelt langt mer levende, og brukeren slipper langvarige søke-, kjøpe- og nedlastningsprosesser.

Hvordan får jeg oppdateringen?

Eier du en PocketBook InkPad 3 Pro trenger du bare å installere systemoppdatering versjon 6.4. De nye stemmene vil deretter være klare til bruk. Alle nye lesebrett PocketBook produserer fra nå av vil ha stemmeoppdateringen automatisk. Dersom du eier en annen PocketBook-enhet med lydstøtte, vil oppdateringen være tilgjengelig innen to måneder.

Se vår nye video om tekst-til-tale-tjenesten, og utforsk de nye mulighetene med PocketBook. Du vet aldri når det kan være mer praktisk å lytte til en bok enn å lese den.

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD