PocketBook Touch HD 3 Limited Edition: Eksklusiv farge og fancy deksel

19. november 2020

Pocketbook kunngjør salgsstart for den begrensede serien Touch HD 3, en av de mest populære og etterspurte merkevaremodellene. Nye Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition leveres i en eksklusiv perlehvit farge, i sett med et stilig beskyttelsesdeksel. Modellen gir også ett ekstra års garanti og selges i en gaveeske, noe som gjør den til den perfekte gave til enhver bokelsker.

E-leseren i utsøkt perlehvit farge, som gjenspeiler havets frihet og skjellmønster, er perfekt utfylt med et asurblått omsluttende kabinett. Denne kombinasjonen av inspirasjon og teknologi er skapt for uforglemmelig reise gjennom sider med spennende romaner.

Et virkelig mesterverk av e-lesing med store muligheter

PocketBook Touch HD 3 kombinerer alt det beste en moderne e-leser har å tilby brukerne. Enheten har en multisensor 6-tommers E Ink Carta™ HD-skjerm, intelligent SMARTlight-teknologi og en kraftig prosessor med to kjerner. Som alle PocketBook-e-lesere støtter Touch HD 3 det bredeste spekteret av formater på markedet - 19 bok- og 4 grafiske formater - uten å konvertere.

Med HZO Protection™-teknologi (IPx7-standard) er e-leseren beskyttet mot skadelige effekter av vann. Enheten tåler én meters nedsenkning i ferskvann i opptil 30 minutter, noe som betyr at du kan lese på stranden eller ta deg et bad uten å bekymre deg for enhetens sikkerhet.

Enheten er ikke bare komfortabel til lesing, men også for å lytte til lydbøker eller musikk mens du leser: Den støtter Bluetooth og seks lydformater: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP.

Forbløffende farge utfyller det prisbelønte designet

Den perlehvite fargen tilfører et nytt strøk av raffinerthet til en elegant og stilig e-leser. Vinneren av Red Dot Award for det beste produktdesignet ser enda mer attraktivt ut i en eksklusiv farge, og passer perfekt for både menn og kvinner.

Modellens begrensede utgave beholder sin kompakte størrelse (161,3 × 108 × 8 mm) og utrolig lave vekt på bare 155 g. Den ergonomiske enheten er myk å ta på, så du nyter ikke bare en interessant bok, men også selve prosessen med å lese og holde enheten i hånden.

Et stilig og må ha-tilbehør

Settet med Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition inneholder et stilig mørkeblått deksel som pålitelig beskytter e-leseren og gjør leseprosessen enda mer komfortabel.

Støtfangerkabinettet holder enheten godt inne og holder alle delene på enheten trygge, inkludert kantene, slik at du kan bære e-leseren i en pose eller en ryggsekk uten frykt for at den skal skrapes opp. Tilbehøret veier bare 80 g og er laget av solid polyuretan og mikrofiber.

En annen grunn til å bruke et kabinett er samspillet med den spesielle dekselsensoren, som automatisk setter e-leseren i hvilemodus etter at skjermen lukkes. Dette gjør at du reduserer batteriforbruket, og dermed økes driftstiden uten å måtte lade.

Økt 3 års garanti

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition har én fordel til - ett ekstra års garantiservice. Det utvider garantien for enheten til tre år, noe som er det beste beviset på den upåklagelige kvaliteten.

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition - et eksklusivt utført lesende mesterverk.

Tilbake
Aa HD