PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition - perfeksjon i detaljer

21. oktober 2019

Møt limited edition av den bestselgende e-leseren PocketBook Touch Lux 4 i en utsøkt gullfarge komplett med stilig beskyttende tilbehør. Rett før julen har PocketBook forberedt den beste gaven for alle beundrere av elektronisk lesing - den eksklusive gaveversjonen av den ultralette og elegante e-leseren med en HD-skjerm og frontlys.

Testet og verdsatt verden over

PocketBook Touch Lux 4 er en av merkets bestselgere, og kombinerer designen som har vunnet Red Dot prisen og eksepsjonelt lav vekt med høy produktivitet og flere avanserte funksjoner. E-leseren er utstyrt med en 6 tommers e-blekk Carta™ HD-skjerm med flerpunktsberøring, frontlys og Wi-Fi. Modellen støtter det bredeste antall formater på markedet - totalt 19, inkludert 4 grafiske og 2 for tegneserier. PocketBooks egne lagringstjeneste i nettskyen synkroniserer bøker på tvers av alle enheter og gir komfortabel lesing i alle sammenhenger.

Unik farge for en premier design

Den elegante gullfargen til PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition komplementerer perfekt modellens tidløse design, som vant Red Dot-prisen 2019.

Den diskré gulltonen gjør enheten perfekt både for menn og kvinner, og understreker søket etter perfeksjon i detaljer.

I tillegg til sin minimalisme og ergonomi skiller også e-leseren seg ut for sin enestående kompakte og lette design. Modellvekt - 155 g, dimensjoner - 161,3 x 108 8 mm. Med disse dimensjonene kan enheten til og med passe i en bukselomme.

Gavedeksel - design og beskyttelse i ett

Den eksklusive gaveutgaven av PocketBook Touch Lux 4 kommer i et gavesett med et stilig deksel som vil beskytte skjermen fra mekanisk skade. Enheten kan bæres i alle vesker uten bekymring over å få skraper i skjermen. Dekselet lar deg også plassere e-leseren beleilig på alle underlag for den mest komfortable leseopplevelsen.

En annen fordel ved å bruke dekselet til PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition er økt energieffektivitet. Modellen er utstyrt med en sensor som automatisk setter enheten i dvalemodus etter at du lukker skjermen.

Et ekstra års garanti

En annen hyggelig overraskelse fra PocketBook er et ekstra års garanti for PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition. Når du kjøper gaveutgaven av e-leseren får du et ekstra år med gratis garanti. Det betyr at garantien for PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition er utvidet til tre år.

Når du velger PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition til dine kjære eller deg selv, nekter du å gå på akkord med perfekt komfort, raffinert stil og fascinerende lesing.

Skru på festhumøret med PocketBook.

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD