Byks inn i favorittboken din og redd superagenten: se de nye fantastiske reklamene til PocketBook

17. september 2020

Den 17 september, annonserer PocketBook YouTube-premieren til sin nye fantastiske reklameserie, som viser magien ved å bli oppslukt av en boks handling, og visker ut grensene mellom litterære historier og det virkelige liv.

Den nye reklamekampanjen fortsetter ideen om «Inside your PocketBook» som ble promotert av merkefilmen «Epic fight Sherlock vs. Dracula» i 360o-format. Filmen ble sluppet i 2019, og fikk mer en 15 millioner visninger på YouTube. Men de nye reklamene viser frem den altoppslukende opplevelsen av å lese på en helt ny måte: enda mer moro og galskap!

Hvorfor «Inside your PocketBook»?

Lesere deler stadig opplevelser og følelser fra bøker de har lest med PocketBook. Noen går enda lenger og beskriver episoder hvor han eller hun ville ha handlet annerledes enn helten. Vi elsker alle å lese for muligheten til å rømme fra virkeligheten, å prøve nye roller.

I de nye reklamene, viser PocketBook frem disse spesielle innsiktene fra brukerne. Vi leser ikke bare en bok - vi lever et kort liv sammen med helten, og ser oss selv «i deres sko». Det er akkurat dette som forener bokelskere over hele verden.

«Å lese lar deg gå inn i en annen realitet, og vi håper at våre nye videoer vil minne deg på at med e-lesere kan du gå inn i en historie når som helst og hvor som helst, ikke bare hjemme på sofaen! Takket være e-blekk-enheter, har lesing blitt mer mobilt enn noen gang,» sier Natalia Khomenko-Koehler, utvikler hos PocketBook.

Hva er serien om?

Merkevareserien har fire reklamer: en storfilm «The Spy Granny», en klassisk romanse «The Shocking Waltz», et eventyr «The Sleeping Daddy» og fantasihistorien «The Witches' Lesson». Seeren vil hoppe rett inn i historiens høydepunkt, og et par sekunder senere bli vitne til den plutselige overraskelsen av at boken blir til virkelighet.

Kampanjen har akkurat startet på YouTube med to fascinerende historier: «The Spy Granny» og «The Shocking Waltz», - så forskjellige i still, men får frem den samme ideen om å bli fullstendig oppslukt av handlingen i en bok.

«The Spy Granny» er en utrolig spion-action med hovedpersonen på et viktig oppdrag. Slike dramatiske historier kan være veldig farlige - når de blir oppslukt av historien, kan leserene befinne seg mitt i en intens skuddutveksling! Så må de kanskje redde agenten fra de slemme med pistolene. For de som foretrekker litt mindre risikabel underholdning, inviterer PocketBook deg til å danse «The Shocking Waltz» på det mest luksuriøse ballet av sesongen. Gode nyheter: leserne behøver ikke å bry seg om antrekket. Det er jo meningen at du skal lese en historisk roman i ditt behagelige, egne hjem.

Midt på høsten vil PocketBook slippe to like fascinerende historier: «The Witches’ Lesson» og «The Sleeping Daddy». Seerne våre vil måtte lære å fly på sopelime og snike seg inn i reiret til en ildsprutende drage med den modige helten!

Målet til denne nye serien er å gi godt humør, og å vise hva som forener alle bokelskere over hele verden.

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD