#lesetipsfraenforfatter: Hva leser Agnes Ravatn?

9. februar 2021

Agnes Ravatn (f. 1983) regnes i dag som en av vår tids fremste nynorskforfattere. Hun er kjent for sitt rike språk og vittige, vestlandske humor. Denne uken har vi spurt forfatteren om hva hun har på leseprogrammet for øyeblikket. Kanskje du finner noen nye litterære følgesvenner?

Hva leser du nå?

- Jerv av Ida Fjeldbråten - svært original og engasjerande roman frå i fjor, som eg tilrår sterkt, og "Augustus" av John Williams.

Hva anbefaler du oss å lese?

- Eg må få tilrå to av dei beste bøkene eg las i fjor: Jeg kaller deg Pjotr av Hanne Ramsdal, og Delte opplevelser av Mari Ulset.

Hvor liker du best å lese?

- Eg les i gyngestolen på kontoret, og på senga - rett og slett.

Hva har du planer om å lese i 2021?

- Eg gler meg til debutromanen til Sandra Kolstad, og så skal eg lese Kjærlighetsfragmenter av Cathrine Knudsen.

Ravatns forrige utgivelse var den kritikerroste romanen Dei sju dørene (2019). På spørsmål om forfatteren nå skriver på et nytt verk, svarer hun:

- Ja, det gjer eg alltid. Men kva det endar opp som er det for tidleg å seie noko om.

Vi gleder oss til mer og krysser fingrene for at ventetiden ikke blir for lang!

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD