De beste julebøker noensinne: fyll julen med ekte magi!

19. desember 2019

Julen er rett rundt hjørnet,men har du egentlig rukket å komme i julestemning? Samle familien, lag litt varm sjokolade, finn fram et PocketBook lesebrett fult av varme historier, og la julestemningen og julefreden spre seg. Her er våre favoritt-fortellinger i julen.

En julefortelling av Charles Dickens

En av de mest oppløftende julefortellingene som denne listen ikke kan være foruten. En god gammel historie med den lykkelige slutten vi alle fortjener.

How the Grinch Stole Christmas! av Dr. Seuss (engelsk)

Alt er mulig til jul! Selv skurker kan bli favorittkarakterer, uansett hvor hardt de prøver å stjele ferien. Dette er fortellingen bak filmen med samme navn, som også kom ut på norsk under tittelen “Grinchen - julen er stjålet”.

Polarekspressen Chris Van Allsburg

Hvilke barn drømmer ikke om å hoppe på et tog for å besøke julenissen, og få den mest magiske gaven i verden?

Skipping Christmas av John Grisham (engelsk)

En brilliant og ironisk historie om foreldre som velger å ikke feire jul og legge ut på cruise i stedet.

Rudolph the Red-Nosed Reindeer av Barbara Shook Hazen (engelsk)

Fortellingen bak sangen og barnefilmene. En av de vakreste og mest fargerike eventyrene for både barn og voksne.

Brev fra julenissen av J.R.R. Tolkien

En samling brev som Tolkien skrev til barna sine på vegne av nissen. De forteller om hverdagen til en trollmann, sommerferien og produksjonen av leker til jul.

A Redbird Christmas av Fannie Flagg (engelsk)

Helten løper fra problemene sine til en mystisk by med ekstraordinære innbyggere. Dette stedet ser ut til å være perfekt for en uforglemmelig jul.

Frosty the Snow Man av Annie North Bedford (engelsk)

Fortellingen bak den velkjente sangen. Dette er en rørende historie om en snømann som ble levende, og er en av de klassiske julefortellingene som vil appellere til både barn og foreldre.

Kvelden før julaften av Clement C. Moore

Et favoritt-juledikt som vil spre glede med fargerike illustrasjoner og fylle huset med ekte julestemning.

La det snø av John Green

En samling av moderne julehistorier, inkludert i The New York Times bestselgerliste, vil sikkert bringe hygge denne julen.

A Copper Mountain Christmas av Jane Porter (engelsk)

Tre spennende historier om kjærlighet, søken etter meningen med livet, og om julen - tiden på året når selv de mest utenkelige ønsker kan gå i oppfyllelse.

Once Upon A Holiday av Claudia Y. Burgoa (engelsk)

En romantisk historie om en macho-milliardær, som hater høytider, ikke ofrer julehygge med familien en tanke, og oppfører seg som en moderne Scrooge.

A Christmas Date av Camilla Isley (engelsk)

Nikki kalles frøken Grinch for sin manglende forståelse for jul, romantikk og alt det der. Men i år må hun delta i et juleselskap, og ikke alene, men med kjæresten, som hun selvfølgelig ikke har.

Two Tickets to Paradise av Scarlett Jade (engelsk)

Vi kan finne vår sjelevenn i det mest uventede øyeblikket i livet. På tampen av juleferien finner heltinnen ut at mannen hennes har vært utro. I et kaos av følelser gir hun billetten hans til en fremmed på en kafé.

A Sweet Montana Christmas by Roxanne Snopek (engelsk)

Et ektepar tar imot en uventet julegave som vil forandre livet deres fullstendig. En rørende historie

om kjærlighet, hengivenhet og mot til å starte helt fra bunnen av.

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD