Hvordan holde e-leseren din trygg: Enkle regler og tips fra PocketBook

3. juni 2021

Hver eneste PocketBook e-leser er en ideell innretning for lesing. Hvorfor? Fordi alle våre enheter er, på tross av modelltype og noen tekniske funksjoner, helt trygge for synet, kan virke opptil 1 måned uten opplading, og er dessuten lett, kompakt og stilig.

Men til tross for sin pålitelighet og funksjonalitet er enhver e-leser en ømfintlig enhet som krever forsiktig behandling.

Derfor tilbyr vi deg noen nyttige tips om hvordan du holder e-leseren din trygg. Du kan se vår splitter nye video, eller lese om nyttige tips nedenfor. Men det beste valget er å se og lese:)

1. Din øyevennlige superhelt trenger også omtanke

Vennligst husk at en e-leser er veldig forskjellig fra en vanlig smarttelefon. På grunn av sin unike struktur er E Ink-skjermer supertrygge for øynene, men trenger også spesiell oppmerksomhet og respektfull behandling. Så, ikke glem disse enkle reglene:

  • Ikke vri skjermen;
  • Ikke trykk for hardt.

2. Enhver helt trenger en beskyttende drakt

Den beste måten å gjøre den beste e-leserenheten glad og trygg på er å kle den med et spesielt deksel. Det vil beskytte enheten mot bulker, riper og annen mekanisk skade. Videre gir dekselet PocketBook ekstra brukervennlighet.

3. Enhetens superkraft er komfortabel e-lesing, ikke å fly

Nesten alle objekter (unntatt en ball) misliker å treffe gulvet. Også PocketBook. Ikke glem at E Ink-skjermen er ømfintlig, og ikke mist hele biblioteket ditt med flere tusen bøker på gulvet.

4. Enhver helt trenger et trygt gjemmested

Uansett hvor du går, drar, flyr eller seiler, er PocketHand alltid tilgjengelig med en spennende bok å lese. Men det vil bli mye bedre om du holder ham borte fra farlige romkamerater (eller veskekamerater) som nøkler, sakser og andre skarpe eller tunge gjenstander, som kan skade din e-leser.

Disse grunnreglene venter også på deg i vår nye video om trygg håndtering av e-leser.

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD