Hvordan å velge en e-leser med frontlys: vurdering av modeller og hjelpsomme tips

2. mars 2020

Takket være e-blekk-teknologien er skjermene til moderne e-lesere nesten identiske med skrevne sider: de er midle mot øynene, og har ikke gjenskinn i solen. E-lesere gir deg friheten til å lese hvor som helst, når som helst, og i dette tilfellet er en av de nyttigste funksjonene et klassisk frontlys på skjermen, eller SMARTlight-funksjonen.

Prøv å huske hvor mange ganger du var klar til å lese midt på natten, eller bare på steder uten god belysning. For eksempel på offentlig transport, camping eller en kafé med lite lys. I slike situasjoner er e-lesere med frontlys eller den mer avanserte SMARTlight-funksjonen uerstattelige.

En e-leser med frontlys - er det trygt for øynene?

I motsetning til skjermen til smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner, som ikke er designet for lesing over lang tid, og stadig sender ut lysbølger, kan frontlyset til en e-blekkskjerm skrus helt av - om det er lyst nok.

LED-ene i e-leseren er plassert under rammen til karmen og peker på skjermen, og lyser opp den elektroniske siden, og ikke ansiktet ditt, som er det smarttelefoner gjør. Derfor kalles det «frontlys» og ikke «baklys» på e-lesere. Det reduserer belastning på øynene betraktelig, og gjør e-leserens frontlys mer øyevennlig, sammenlignet med selv den mørkeste smarttelefonskjermen.

Vanlig frontlys eller SMARTlight?

Enheter med vanlig frontlys lyser opp skjermen jevnt over, og gjør det mulig å justere lysstyrken.

Men e-lesere fra PocketBook med en SMARTlight-funksjon justerer automatisk lysstyrken og fargetemperaturen til skjermen ut fra tiden på døgnet, og menneskelig biorytmer. Brukeren kan også manuelt justere lysstyrken og innstillinger for fargeskygger uten å forstyrre lesning, ved å sveipe fingeren langs siden på skjermen. Varm, gul SMARTlight er ideell for lesing før sengetid, og det kjølige, hvite lyset er best for lesing på dagtid.

Det er opp til deg hva slags e-leser fra PocketBook du vil kjøpe: med vanlig frontlys eller med SMARTlight-funksjonen - begge vil gi perfekt lesekomfort i alle forhold.

PocketBook e-lesere med frontlys: hvilken skal du velge?

Nesten hver eneste enhet fra PocketBook er utstyrt med et klassisk frontlys eller SMARTlight. Men hver type har en unik karakteristikk som kan passe perfekt for deg. Så hvilken e-leser skal du velge?

Enheter med vanlig frontlys:

  • PocketBook Basic Lux 2 - en grunnleggende e-leser med en nyere E Ink Carta ™ skjerm, støtte for 19 bokformater (+ 4 grafiske formater), og plass til for minnekort.
  • PocketBook Touch Lux 4 – en ultra-lett og stilig e-leser med berøringsskjerm, som vant den internasjonale Red Dot Award.

Enheter med SMARTlight-teknologi:

  • PocketBook Touch HD 3 - en av firmaets bestselgere. En vanntett dual-core e-leser med E Ink Carta ™ berøringsskjerm og Bluetooth.
  • PocketBook InkPad 3 – en enhet med høy ytelse, med en stor berøringsskjerm på 7,8 tommer, støtte for 19 bokformater, og plass til minnekort.
  • PocketBook InkPad 3 Pro – en e-leser med en stor skjerm på 7,8 tommer, vannbeskyttelse, og dual-core prosessor.
  • PocketBook InkPad X - den største e-leseren med en berøringsskjerm på hele 10,3 tommer, Bluetooth, støtte for audiofiler, og innebygget minne på 32 GB. Det er kanskje den beste e-leseren med frontlys på markedet nå.

Uansett hvilken modell du til slutt velger, kan vi garantere upåklagelig kvalitet på våre produkter. Nyt dine favorittbøker på skjermen til din favoritt e-leser fra PocketBook.

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD