#lesetipsfraenforfatter: Hva leser Knut Nærum?

26. februar 2021

Han er kanskje best kjent som komiker på tv i beste sendetid. Men visste du at han også har forfattet en rekke barne- og voksenbøker, tekster for scenen og hørespill?

I ukens #lesetipsfraenforfatter har vi spurt hva Knut Nærum (f. 1961) har på leseagendaen for øyeblikket. Her er det ikke mangel på interessante titler!

Hva leser du nå?

- For øyeblikket holder jeg på med fire bøker. Det er The Age of Surveillance Capitalism av Shoshana Zuboff, Olav V. Den fremmede 1903–1940 av Tore Rem, The Comics. The Complete Collection av Brian Walker og The Annotated Brothers Grimm av Maria Tatar.

Hva liker du best å lese?

- Jeg liker best å lese bøker som jeg vet jeg skulle ha lest for lenge siden, men som jeg har skjøvet foran meg fordi jeg trodde de var ubehagelige eller tungleste, for så å oppdage at disse bøkene likevel gir mer tilbake til leseren enn det de krever.

Hvor liker du best å lese?

- Mine beste lesesteder er sofakroken, badekaret og toget (i tider med tilrådelige reiser).

Hva har du planer om å lese i 2021?

- Av titler kan jeg nevne Manhattan Beach av Jennifer Egan, Rusty Brown av Chris Ware, The Woman in White av Wilkie Collins og The Public Image av Muriel Spark. I tillegg blir det nok skrekk, science fiction og et kraftig etterslep av ny norsk skjønnlitteratur.

Ønsker du å lese Knut Nærums egne eller anbefalte bøker? Du finner de tilgjengelig som ebøker til din PocketBook.

God lesing!

(Foto: Agnete Brun/ Cappelen Damm)

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD