E-leser under juletreet: hvorfor PocketBook er den beste gaven for barn og voksne

13. desember 2021

Hvis du fortsatt ikke vet hva du skal gi familie og venner til jul, så har vi en kjempegod ide! Hva med en gave som vil underholde og appellere til både skolebarn og bestefedre, som vil underholde og utdanne, som ikke vil skade øynene dine, og som ikke vil distrahere deg fra en fullstendig komfortabel leseopplevelse? Ja, en slik gave finnes, og den kalles en PocketBook e-leser!

Nå rett før juleferien har vi gjort klar en hel sekk med fakta som vil overbevise deg om at en e-leser vil være den perfekte overraskelsen under juletreet.

Hvorfor PocketBook er den perfekte julegaven for et barn

Planlegger du å gi barnet ditt en interessant bok, men du vet ikke hvilken? Enhver PocketBook e-leser har nok plass til alle mesterverkene fra barnelitteraturen: fra Skatten på Sjørøverøya og Tom Sawyer til Kattekrigerne og Harry Potter! I tillegg har denne gaven, i motsetning til en vanlig bok, en mye større sjanse til å fange interessen til moderne barn.

Og for å gjøre et barns leseopplevelse ennå lysere, kan du velge en PocketBook med en nyvinnende fargeskjerm. Bøkenes illustrasjoner ser så mye mer attraktive ut og øynene til de unge leserne vil være beskyttet av E Ink-teknologi.

PocketBook og nissen anbefaler følgende modeller: PocketBook InkPad Color, PocketBook Color.

Hvorfor PocketBook er den perfekte julegaven for en tenåring

PocketBook er ikke bare nok en enhet til å for spilling, se videoer eller chatte på. Våre e-lesere er primært utviklet for lesing, så det vil ikke være noen sosiale media til å distrahere tenåringer fra en bok eller fagbok. Når vi snakker om fagbøker: PocketBook veier ikke mer enn en vanlig notisblokk, men kan ha plass til hele skolebiblioteket. Det er en drøm for enhver elev med en tung ryggsekk.

Samtidig er PocketBook mye mer enn bare en e-leseenhet! Mange modeller er utstyrte med Bluetooth og spiller av lydfiler, slik at du kan lytte til lydbøker, podkaster, lydkurs i fremmedspråk, osv. På e-leseren kan du også lese tegneserier og mange, noe tenåringer nok vil like.

PocketBook og nissen anbefaler følgende modeller: PocketBook InkPad 3 Pro, PocketBook InkPad Color.

Hvorfor PocketBook er den perfekte julegaven for besteforeldre

Mener du at eldre mennesker ikke er spesielt vennlige mot moderne teknologi? Vel, det er definitivt ikke en PocketBook-historie! Denne utrolig enkle dingsen vil være en sann gave for dine foreldre og besteforeldre. I tillegg til berøringsskjermen er hver e-leser utstyrt med bekvemme kontrollknapper, og vekten på de fleste modellene overskrider ikke 225 gram. Med andre ord er PocketBook enkel å holde og styre.

En annen fordel med e-leseren er muligheten til å raskt forstørre teksten til en komfortabel størrelse. Dette vil la enhver person lese med maksimal komfort og uten å anstrenge øynene sine. I tillegg er PocketBook en diger bokhylle som enkelt har plass til tusenvis av bøker for enhver smak. Så du trenger aldri mer tenke på bokstøv!

PocketBook og nissen anbefaler følgende modeller: PocketBook Touch Lux 5, PocketBook Basic Lux 2.

Hvorfor PocketBook er den perfekte julegaven for din bedre halvdel

PocketBook e-lesere skiller seg ikke bare ut med unike kjennetegn, men også i størrelse og design. Det betyr at du definitivt vil finne en modell som passer perfekt for din kjære. En kompakt og ultralett PocketBook Touch Lux 5 i rødt som passer i enhver håndveske, eller en stor og stilig PocketBook InkPad Lite for lesing og å arbeide med dokumenter? Eller bør den være vanntett eller ha støtte for lyd? Avgjørelsen er opp til deg!

I tillegg er e-leseren med en stor skjerm en flott enhet for å lese romantisk sammen. Alle moderne PocketBook-modeller er utstyrte med frontbelysning eller SMARTlight-teknologi, slik at du kan lese hvor og når som helst: ombord i et fly, i et mørkt rom ved peisen, eller til og med på en vandring under stjernehimmelen.

PocketBook og nissen anbefaler følgende modeller: PocketBook InkPad Lite, PocketBook Touch HD 3.

Hvorfor PocketBook er den perfekte julegaven for deg

Med alle disse gavene til familie og venner, så er det vesentlig å ikke glemme oss selv! Mangler julestemningen? Gjør deg selv glad med den etterlengtede e-leseren under juletreet, for hvem, foruten deg selv, vet nøyaktig hva du trenger?

Uansett hvilken PocketBook-enhet du velger, så er du garantert å få en e-leser med en øye-sikker E Ink-skjerm, støtte for alle populære formater (bok, grafikk, og på noen modeller lyd), moderne design, og en batteri utviklet for en måneds aktiv lesing uten lading. Din nye e-leser kan ha en fargeskjerm, være vannbestandig og gi komfortabel lesing selv i mørket takket være frontlyset eller SMARTlight-funksjonen.

PocketBook og nissen anbefaler følgende modeller: PocketBook InkPad X, PocketBook InkPad 3 Pro.

Tilbake

Som mange selskaper, bruker PocketBook informasjonkapselteknologi for å forbedre din brukeropplevelse, for analytiske-og markedsføringsgrunner som er å vise deg relevante tilbud som er skreddersydd for dine interesser, mens du er på denne nettsiden og nettsidene til tredjeparter. PocketBook respekterer dine personvernrettigheter, så vi ber deg om å ta et øyeblikk for å se på Administrering av innstillinger for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at strengt nødvendige informasjonskapsler alltid er aktivert. Om du godkjenner bruken av alle informasjonskapslene, klikk Ok i dette oppsprettvinduet. For å lære mer om teknologien bak informasjonskapsler, fordelene med dem og hvordan PocketBook bruker dem, gå til vår Melding om informasjonskapsler.

Aa HD